Fáj ha tetoválnak?
uhh, ez miatt nem tudom hogy legyen e :*(
félek hogy nem bírnám ki
Mikor én csináltattam, én úgy voltam vele, hogy jó, fáj, de ki fogom bírni, nem lesz gáz. Egy nappal előtte az egyik ismerősöm annyira beijesztett, hogy majd sírni fogok, meg minden, hogy majdnem remegtek a lábaim, mikor leültem, hogy na, akkor mehet. És abszolút semmi. Lehet, hogy mert sokkal durvábbra készültem fel, vagy csak olyan helyen volt, ahol nem fáj, nem tudom, de én alig éreztem. Volt, ahol jobban fájt, de akkor is csak pár másodpercig. A tetoválós közben törli le a szétfolyt festéket, addig is pihen a bőröd. Ne félj ettől.
Persze, függ attól is, hová akarod csináltatni. Én a derekamra csináltattam, oldalra, a csípőmnél abszolút nem fájt, a fenekem felé, ahol úgymond "zsírosabb" volt a bőr, nekem ott fájt jobban. Illetve szerintem ott is fáj, ahol nagyon vékony a bőr.
Szóval szerintem ne hallgass senkire, aki azt mondja, hogy alig lehet kibírni, mert ki lehet. Nekem semmi bajom nem lett tőle :)
köszi, hát még gondolkozom rajta
22/L
hova akarsz varratni?
nekem van a csuklómon és a tarkómon, csuklóra csináltattam először, állítólag ott az egyik legfájdalmasabb. Első öt percben fájt úgy szó szerint, utána csak bizsergett. Inkább égető érzésnek mondanám, de nem vészes.
Ha nézed, jobban fáj :)
Tarkómon meg épphogy éreztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!