Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok arról aki...

Mit gondoltok arról aki kamaszként kezd el tetoválni tanulni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Gondol a jövőjére valamennyire.
2012. febr. 4. 22:46
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Azt, hogy divatmajom. Az ismerősi körömben kb. 15 ember akar tetováló lenni... mind tini. Nézik a Miami Inket, meg az LA Inket, és azt hiszik, hogy álommeló, ők is tetoválni fognak.

Ha esetleg tesz is érte (tehát profin rajzol, árnyékol, színez ilyen idősen), akkor okés.

Egyébként engem pont az ilyenek miatt néznek hülyének, mert megszállottja vagyok a tetoválásoknak, még idén felkerül rám két vagy három minta. :)

17/l

2012. febr. 5. 00:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha amúgy nem is tud rajzolni, akkor elég gáz...

Szerintem az a minimum, hogy adottság és tehetség meglegyenek, aztán ha fiatalon elkezd tanulgatni, akkor még akármi lehet belőle. Bár sokakat nem igazán érdekel, hogy milyen színvonalon firkálják őket össze, én tuti nem fogok akárkihez beülni.

2012. febr. 5. 01:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Engem eléggé tud zavarni, főleg, hogy én már kb alsós korom óta tanulok rajzolni és azóta szeretnék tetoválni, mikor érdeklődtem egy szalonban meg csak néztek, hogy na, még egy szánalmas kis tini, aztán vittem be rajzokat és meglepődtek. Tehát Kat von D és társai eléggé felpörgették a dolgot:)

14L

2012. febr. 5. 09:47
 5/10 A kérdező kommentje:

Barátnőm szeretne elkezdeni. :)

Nagyon szépen rajzol több versenyt is megnyert már.

Bár ő nem szeretne emberen tetoválni azt majd csak több év után mikor a gyakorlóbőrön már biztosan megy.

Egyébként nem szokta nézni ezeket a Miami INK-et meg ezeket.

2012. febr. 5. 10:12
 6/10 anonim ***** válasza:
09:47-es vagyok: Csak azt szeretném még mondani, hogy az iskolai rajzversenyek nem mérvadóak, ha komolyabban szeretne MUSZÁJ tanulnia. Vagy legalább szakkönyveket olvasni.
2012. febr. 5. 10:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Számomra ilyenkor van akiket becsülök és akiket szánalmasnak tartok.

Becsülöm azokat akik nem adják fel, és tanulnak,versenyeken indulnak stb.

Szánalmasnak tartom azokat akik nézik ezeket a sorozatokat és egyből ők is azok akarnak lenni és ennek nagy hangot is adnak,hogy menő szalonuk lesz meg ilyesmi.

2012. febr. 5. 11:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Valami jobb agyféltekés rajztanfolyamat akar elvégezni, plusz még jár szakkörökre meg otthon is rengeteget rajzol. :)
2012. febr. 5. 11:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Csak egy jótanács: Képzelje el a tetoválásait majd 70 évesen.

Aztán folytassa. Vagy ne folytassa.

2012. febr. 5. 20:07
 10/10 A kérdező kommentje:

Magára nem csinálna.

Különben is van már neki amit tetováló csinált. És nem divat tetoválásokat csináltatott hanem emléket/emlékeket ami nagyon fontos neki!

2012. febr. 5. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!