Mit gondoltok erről?
Multkor találtam egy ilyen kommentet: "anya engem nem is enged a facebookra, mert szerinte semmi értelme egy lánynak azon lenni, ahol csak talápig sminkben pózol és csókolózik élete szerelmével, a barátnőim is ilyenek stb 12L
szerintem ez tök szánalom, mert onnan tudok meg as legtöbbet, meg ha nem lenne facebokom, nem ismerném a pasimat se, nem tudnám elkérni ingyen a leckét, ilyenek
Ti mit gondoltok az ilyen nevelésről?
Szerintem nem megtiltani kéne a facebookolást hanem arra nevelni a gyereket (kiskorától fogva),hogy ne tegyen fel magamutogató képeket,ne álljon szóba 90éves bácsikkal/idegenekkel,ne adjon meg magáról személyes adatokat stb..
Ezek szerint amit az anya leírt azt gondolja,hogy a lánya is ezt tenné?Elég nagy baj ha az anya ezt nézi ki a lányából,szerintem,
15l
*Ugyan akkor kihagytam,hogy az a 12 éves lány aki nem facebookozhat,nem marad le semmiről sem!
Igazából szerintem 14 év alatt nem is kéne fentlennie egy lánynak/fiúnak..
"Elég nagy baj ha az anya ezt nézi ki a lányából,szerintem"
Nem ezt nézi ki a lányából, csak látja másokat, és azt akarja elkerülni, hogy a lánya azt gondolj, hogy ez természetes, és ő is ezt akarja követni.
Én egyetértek az anyával. Mi az, hogy 12 éves lány sminkben pózol? Már nem azért, de közröhej tárgya, hogy a kis pi@a azt hiszi, hogy ettől nagylány.....Élete szerelme meg ne legyen 12 évesen. Főleg pasija ne.
Lehet a facebookot máshogy is használni, illetve fent lenni. Anyának van igaza.
Van facebookon, kezdetben nagyon sokat használam tényleg. Most már csak fel-fel megyek pár percre naponta, de akad olyan is, hogy 2-3 napig fel sem megyek.
Nincs szükségem arra, hogy a túlsminkelt, r*bancosan felöltözött csajok magamutogatós képeit lássam vagy hogy az enyhén beképzelt ismerőseim posztjaikat olvasgassam.
Viszont csináltuk egy sulis csoportot, ahol meg tudunk beszélni minden fontos dolgot úgy, hogy más nem látja. Ez nagy előny, illetve nem a közelben lakó ismerőseimmel tartom a kapcsolatot. Ennyi.
Igazából semmi bajom azzal, hogy facebookoznak. Egy ideig idegesített és zavart a magamutogatós képek tömkelege és a 'ki ha nem én?' típusú posztok, de már nem tud érdekelni. Nem az én dolgom, nem foglalkozom vele.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!