Miért nem tudok kigyógyulni a depressziómból?
Figyelt kérdés
A tinédzserkorom óta szenvedek depresszióban. Mindenkivel történnek rossz dolgok, senkinek sem lehet tökéletes élete. Én ezt már régen felfogtam és megemésztettem azokat a dolgokat, amik bántottak. De mégsem vagyok boldog. Egy évig tartó alvászavarom volt és spontán sírógörcsök kaptak el. Fogalmam sincs, hogy miért. De aztán nagyon kemény mentális munkával helyrejöttem. Viszont most érzem, hogy visszaesek, de nem tudom miért. Nagyon elegem van már a szenvedésből! Minden nap arra gondolok, hogy talán ma leszek végre öngyilkos. Érzelmek nélkül élek, senkit sem tudok szeretni és semmi sem tud boldoggá tenni. Már a közeli ismerőseim is megjegyezték, hogy az én életem tiszta szenvedés. De nem tudom miért! Igazából nincs okom panaszra. Voltam pszichológusnál is, de nem tudtam megnyílni neki. Nem tudok beszélni erről, mert olyan érzés, mintha csak sajnáltatnám magam. Soha nem is beszélek ezekről senkinek, egyedül a legjobb barátnőmnek meséltem ezekről. A zene szokott segíteni, de az is kezd haszontalanná válni és nagyon félek, nem akarok még mélyebbre kerülni. Úgy érzem mindent megtettem. Mi lehet a baj?2012. febr. 22. 16:03
11/26 anonim válasza:
Kivel élsz Londonban? Szeretsz ott lenni? Nem hiányoznak az itteniek? Csak azért kérdezem, mert lehet, hogy ez a gond.
12/26 A kérdező kommentje:
Van életcélom, egyetemre gyűjtök, azért jöttem Angliába dolgozni. Vezettem már naplót sokszor, de mindig nagyon rossz kedvem lett tőle, mert amikor visszaolvastam, mindig sírtam. Már nincs szükségem naplóra, feldolgoztam minden rosszat. Sőt, néhány dolog, ami bántott, nem is volt rossz, csak fiatal voltam még ahhoz, hogy felfogjam.
2012. febr. 22. 16:25
13/26 A kérdező kommentje:
A depresszióm a tinédzserkorom kezdete óta van. De nem hormonális, mert voltam kivizsgáltatni.
2012. febr. 22. 16:26
14/26 anonim válasza:
Mi az ami hiányzik az életedből? Min változtatnál, ha lehetne?
15/26 A kérdező kommentje:
Nyernék az ötöslottón, és elvégezném az egyetemet. Aztán építtetnék magamnak egy bioházat és sok kutyám meg macskám lenne :D
2012. febr. 22. 16:36
16/26 anonim válasza:
Netán anyagi problémáid vannak? És párkapcsolat, család? Ez nem hiányzik?
17/26 A kérdező kommentje:
Már nincsenek anyagi problémáim, dolgozom. Aszexuális vagyok, nincs szükségem párkapcsolatra. A szüleimmel sokat veszekedtünk, de ez már elmúlt. Mindent rendbe hoztam, ezért sem értem miért nem tudok kigyógyulni. Én úgy tudom, hogy elmúlik a depresszió magától. Ezért is tréningeltem magam, csak a jót kerestem mindenben, nem foglalkoztam a szomorú dolgokkal. És terápiaként hallgattam különböző zenéket is. Jobban is lettem, egy darabig nagyon jó volt, persze akkor is voltak rövidebb visszaesések. De most megint huzamosabban vagyok rosszul. Már nagyon kiakasztó, hogy a nagy büdös semmiért nem tudok boldog lenni! Gyógyszereket meg biztos, hogy nem fogok szedni.
2012. febr. 22. 16:46
18/26 anonim válasza:
Gyógyszereket ne is szedj. Szerintem tegyél eleget a céljaidnak, mozogj, sportolj sokat, legyél emberekkel, szedj vitaminokat. De szerintem nem teljes az életed, vmi hiányzik belőle. Vagy te nem így érzed?
19/26 anonim válasza:
Az nem jó ha rosszul vagy ezért is tanácsoltam a természetgyógyászt. Nos neki az a feladta, hogy a lelki bajaidat közösen megoldjátok és nem kell kibeszélni magad, ha nem akarod, de idő után ugyse birod megállni hogy ne beszélj magadról akár egy kicsit. És nagyon jók azon belül a foglalkozások, ha Londonban ilyet nem találsz, mert sokallod akkor skypon keres fel valakit.
20/26 A kérdező kommentje:
Szerintem sem teljes az életem. Tényleg olyan, mintha valami hiányozna. De akkor mi? Na akkor ezt kellene következő lépcsőnek kiderítenem! Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, aki segített!!
2012. febr. 22. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!