Mennyire nehéz kigyógyulni a pánikbetetgségből?
Én 8éve vagyok pánikbeteg,de még mindig nem sikerült leszoknom a gyógyszerekről teljesen.Így többnyire tünetmentes vagyok,de nem merem csökkenteni a gyógyszeradagomat.Persze a 8 év alatt volt párszor csökkentve,de mégtovább nem merem.
Most csak ennyi időm volt írni,de írhatok privátot is később.További sikeres gyógyulást.(Sajnálom,hogy érdemileg nem tudtam segíteni)
34F
Miért mi az ok? Egy kémiai elváltozás az agyban (ami genetikai okokra vezethető vissza), ami valamilyen kiváltó okra (ami lehet hosszú, alattomos, tehát látszólag be sem azonosítható) egyeseknél átcsap fizikai tünetekbe. A nyugtató rendbeteszi rövid időre, az antidepi tartósabban. Ennek az a lényege, hogy a fél év tünetmentességgel az ember agya "elhiggye", megszokja ezt az állapotot. Ezután nagyon lassan leállva lehet sikert elérni, bár sokaknál bizonyos stresszesemények hatására visszatérhet.
Még mindig jobbak az esélyek, mint pl a magas vérnyomásnál, ott aztán tényleg csak a tünetet kezelik, mégsem gondolja senki, hogy gyógyszer nélkül kéne ellene harcolni.
Én még nem találkoztam olyannal, aki ebből - ilyen szintről - véglegesen kimászott volna csak akaraterővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!