Milyen módszerrel lehet 1 nap kigyógyulni a náthából és a köhögésből?
Hát az nem fog menni 1 nap alatt sajnos, főleg a köhögés!
Próbálkozz az izzasztással,(becsavarod magad egy vastag plédbe,forró teát igyál) orrcseppel. Más nem jut eszembe. Bocsi!
22:24 - Csak azért szóltam, mert vannak olyan helyzetek, amikbe nem lehet belemagyarázni lelki bajt (egyik legkedvesebb rokonom lyukas szívvel született és úgy élte le az egész életét, nem tudták meggyógyítani).
A másik, amiért szóltam, mert van egy rokonom, aki pszichiáter, és kissé szakmai ártalmakba esik, és a saját nagyon értelmes nagyon okos 7 éves gyerekére is kikiált mindenféle agyi bajt, mikor olyanja van, pedig a gyerek talán értelmesebb, mint ő. És az ilyenekre haragszom.
És a másik, hogy elődeink rengeteg természetes gyógymódot ismertek és használtak, úgy gondolom, azzal nem lehet baj, ha valaki a testet is kezeli. Nekem beváltak ezek a gyógymódok az esetek többségében, évek óta csak nagyon ritkán megyek orvoshoz (pedig tele vagyok problémákkal, amik a te elméleted alapján rengeteg betegséget idézhetnének elő, mégis egészséges vagyok évek óta, mint a makk). Valahol hibádzik az elmélet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!