Milyen természetes gyógymódokkal tudok kigyógyulni, ha nagyon csúnyán megfáztam? (lejebb)
Igen a hagymatearol en is jokat hallottam, bar en sem csinaltam meg.
Jo a homeopatias oscilococcinum, meg szerintem mar vannak uj dolgok is. (patika)
Menj szaunaba vigyel mezet, kend be a mellkasod es nyugodtan igyal is belole.
Es vegyel mentol kristaly oldjal vel fel literbekicsit ez kb egy mokkas kanal, es ha mast nem zavar akkor locsolj ra.
Na az aztan kitisztit ;)
Ahogy az előttem írók közül valaki írta: Oscillococcinum, Homeogene 9, és csipkebogyó-kamilla tea felesben mézzel, citrom nélkül. Ezenkívül legalább 3x1 C vitamin tabletta naponta, és napi egy-két alkalommal tengerisóval gőzölhetsz is. Felforralsz vizet tengerisóval, fölé hajolsz és terítesz magadra egy törölközőt. Nagyon hatásos. Én csak ilyeneket használok a gyenge immunrendszerem miatt. Oscillococcinumot egyébként később megelőzés céljára is szedhetsz, heti egy ampullával. A betegség ideje alatt 2-3 napig 3 ampullával szopogass. Homeogeneből én 6-9 db-ot szopogatok el naponta, ez a javasolt mennyiség is.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!