Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha ilyen fingós gyomorproblémá...

Ha ilyen fingós gyomorproblémáid vannak akkor azt hogyan beszéled meg a szüleiddel hogy segítsenek?

Figyelt kérdés

mert én erről sehogy sem bírok velük beszélni, inkább azt mondom hogy fel van puffadva a gyomrom, közbe meg már másfél éve szinte minden kaja után 1-2 órával már az jön ki belőlem ott lenn a normálisnál lazább kaki formájában..

van hogy jobb de ált ilyen

a fingás meg 10-15x annyi mint az átlagembernek:\

18f

2012. jan. 27. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Szeles vagyok, vagy szélgörcsöm van.
2012. jan. 27. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:

simán mondd meg nekik, szerintem nem kell túlbonyolítani. jobb közösen megoldást keresni, mint tovább szenvedni.

vagy vezesd be úgy, hogy szeretnél elmenni gasztroenterológushoz. (ajánlom hogy menj el, hátha tudnak valami diétát vagy bogyót ajánlani.)

2012. jan. 27. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha még sovány is vagy felszivodási zavar!

Belgyógyászt kellene megkérdezni!

2012. jan. 28. 11:32
 4/7 A kérdező kommentje:
sosem jöttek rám a kilók, de izmos is vagyok, az utóbbi pár hónapba sikerült 74-75 kbra feltornásznom a súlyom ,szóval ezzel semmi gond nincs
2012. jan. 28. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:

A fokozott anyagcsere zavarok hátterében sokszor idegi eredetű problémák is állhatnak.Gondolkozz el az életmódodon,nem-e túlhajszolt,a sok stresz,államdó idegfeszültség kihat az emésztőrendszerre is.Ilyenkor szoktuk mondani,hogy "gyomoridegem van"!

Jó tanács:...ha gondjaid vannak ne egyszerre akard megoldani mert ha kapkodsz,hibázol és csak szaporodni fognak.Öregek mondták:"lassan érünk messzire!"...

Gondold át és javulást!

2012. jan. 29. 11:16
 6/7 A kérdező kommentje:

de nagyon valószínű hogy idegileg vannak gondjaim, nem bírom elfogadni hogy csúnya a bőröm(csak ha megfeledkezem róla akkor jó)...állandóan frusztrál

már már a barátaimmal sincs sok kedvem találkozni, nem hogy még suliba, ahol alig havernak nevezhető egyedekkel vagyok összezárva

nem élek túlhajszolt életet, ami sokszor zavart kelt nálam az jelenleg a pattanásaim, fogszabályzó és hogy állandóan zavarba jövök ha valakivel beszélnem kell, van mikor jobb van hogy rosszabb...mindez annyi stresszt generál bennem ami nem csodálom hogy rossz hatással van rám

hiába igaz az állításom, hiába mondok jót ,ha azt nem úgy mondom hogy hiteles legyen akkor kiröhögnek és általában így van:\

2012. jan. 29. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Hááát így egész más a helyzet!

Neked nincs önbizalmad!Fogd fel könnyebben a dolgokat /ennél már csak jobb lehet/.Neked van fogyzabályzód,másnak nincs,ha leveszik sokkal szebb lesz a fogad mint az ővék!/Betty a csúnya lány..."film"/hogy megszépült!!! Pattanások...ez csak egy átmeneti állapot!

vegyél NEOGRANORMON kenőcsöt azzal kenegesd egy két nap alatt leszáranak!...Próbálj mindenből viccet csinálni...mond azt hogy a vakok rajtad gyakorolják az olvasást..vagy ilyesmi.Fejleszd a humorérzékedet,mindenből lehet viccet csinálni és a barátaid is jobban elfogadnak majd!Néha egy jól időzitett "beszólás"csodákra képes,haveri körökben!

Gondold át!...nem vagyok lélekbúvár sokkal idősebb vagyok,én is hasonló helyzetben voltam fiatal koromban,szedd össze magad és mindig maradj a "középmezőnyben"!!!

Remélem segitettem...

2012. jan. 29. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!