Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Amputált végtag - csak én...

Amputált végtag - csak én érzem cikinek?

Figyelt kérdés

Pár hete elvesztettem a bal lábamat, egy baleset folytán.

Még nincs műlábam, és nagyon zavar, mert úgy érzem, mindenki engem néz az utcán...

2011. febr. 24. 17:26
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, tudom h rossz erzes, de ugye ami nem ol meg az erosit.:) es emiatt senkinel se vagy kevesebb, aki meg emiatt kevesebbnek nez az egy *****. Ne foglalkozz masokkal, az a lenyeg h te boldog legy! :)
2011. febr. 24. 18:03
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva én azért nézem meg az ilyen embereket, mert csodálom őket. Azt, hogy egyrészt túlélték azt, ami történt velük, hogy lelkileg ennyire erősek, és még sorolhatnám.

Én is ilyenkor elbambulok, de nem rosszindulatból.

2011. febr. 24. 18:45
 13/40 A kérdező kommentje:
Tudom, hülye kérdés, de a csajok hogy fognak ehhez állni?
2011. febr. 24. 19:14
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Egy pasiban nem az a lényeg, hogy milyen a lába...:-)
2011. febr. 24. 19:39
 15/40 A kérdező kommentje:
De azért nem hátrány ha van... Meg a Balaton parton elég hülyén néz ki egy lábbal... nem?
2011. febr. 24. 19:50
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, bőven lehetsz jó pasi, és hogy most nincs meg a lábad egy része az nem oszt nem szoroz, sőt még vonzó is tud lenni, hogy így élsz, és felvállalod, és volt egy ilyen komoly baleseted....:)
2011. febr. 24. 20:27
 17/40 anonim válasza:
Jaja igaza van az előttem szólónak odamész a csajokhoz és menőzhetsz is hogy te legalább túlélted ami meg azt illeti énis felnézek rád és mindenki aki rád néz az fel néz rád nem le néz!!!!
2011. febr. 24. 21:14
 18/40 anonim ***** válasza:
23%

Nézd meg ezt a videót !! ne foglalkozz vele hogy megnéznek ha megnéznek. Legalább megnéznek téged, másokat még meg se néznek :)

Nézd a dolog jó oldalát, többet nem kelsz bal lábbal, így minden napod jó lesz :)

http://www.youtube.com/watch?v=Q4f_UNMNONA

2011. febr. 24. 21:18
 19/40 A kérdező kommentje:
Túléltem, de megcsonkultam. A mai "tökéletes" világban ez nem épp előny...De komolyan, hogy megyek ki egy strandra?? Hosszúnadrágban?
2011. febr. 24. 21:39
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Én is megvagyok csonkulva, de és? Ha másokat ez zavar, menjenek el a francba... ÖRülj neki, hogy ennyivel megúsztad. A strandra meg akárhogy kimehetsz, mert ne mások szabják meg azt, h te h érezd magadat.
2011. febr. 24. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!