Szerintettek normális hogy 12-vok és szinte alig van mellem? Az osztályba mindenkinek nagyobb van. Olyan cikinek érzem.
Ugyanez volt a gondom 12 éves koromban. Mindenkinek volt melle, mindenki menstruált, csak én nem. _Olyan csökevényesnek éreztem magam, éretlennek, stb. Amikor aztán 13 körül végre nőtt valami kis cseresznye nagyságú két kis púpocska, olyan boldog voltam, hogy csuda. Akkor meg az volt a baj, hogy ha fáztam és összehúzták magukat a cseresznyéim, teljesen eltüntek. Kb 14 voltam, mire kezdtem valahogy kikerekedni.
Addigra a legnagyobb mellú lányoknak már lógott rendesen, de az én édes kis cseresznyéim úgy álltak, mint a cövek.
Szépen, telten, hívogatóan.
Úgyhogy fel a fejjel, idővel megnőnek a tieid is. Az idő meg fogja hozni a változást. Olyan még sose volt, hogy valaki ne nőtt volna fel.
Ja, és igen, normális, ha 12 évesen még nem vagy melles. Türelem!!!
12 évesen nem a kicsi melled a ciki, hanem a "szerintettek, a 12-vok és az osztályba".
A melled még sokat fejlődhet, a helyesírásod remélhetőleg szintén.
Addig örülj amíg ez a legnagyobb problémád...
Amúgy egyáltalán nem ciki, sőt...
12 voltam semmi mellem sem volt, sőt, már javában középiskolás voltam, mire nőni kezdtek. Vékonyka is voltam, fejletlen is, de ennek is megvan az előnye: amikor mindenkinek a földet súrolják a bögyei, nekem feszes, kerek cickóid lesznek. :P
Amúgy én semmi hátrányát nem éreztem ennek, hogy később érő típus vagyok. Bár lehet, hogy csak jó közösségbe kerültem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!