Amputált végtag - csak én érzem cikinek?
Pár hete elvesztettem a bal lábamat, egy baleset folytán.
Még nincs műlábam, és nagyon zavar, mert úgy érzem, mindenki engem néz az utcán...
Nekem az ujjam amputaltak, de muvegtagot meg nem kaphatok, mondvan h nonom kell.... Nem jo, de ez van ezt kell szeretni, te meg orulj hogyha lesz mulabad. Egyebkent meg egyaltalan nem ciki.:) legalabbis labeseteben mas, ott eszreveszik, de ha az ujjadat veszitened el akkor csak kesobb es az eleg rossz erzes...
De kitartast!:) erot egeszseget stb.:) egyebkent sajnalom, de hidd ellesz jobb is!
Énis nagyon sajnálom.
Szerintem nem, max tényleg a kisgyerekek, de mindenki ilyen volt kiskorában, én egyszer egynéger orvost bámultam egy órán át amikor agyrázkódásom volt xD
De ne érezd magad másnak, az emberek sem fognak úgy tekinteni rád.
A keresztanyám 2 (kettő) évesen veszítette el az egyik karját váll alatt. Szerintem nem is tudhatta milyen két karral élni, de a halála napjáig takargatta a keze helyét!
Hogy közismertebb példát is felhozzak, Szili Katalin is régen veszítette el a kezét, de mindig takarja valamivel a csonkot.
Nem ciki, de valószínűleg ez nálad is sokáig így lesz.
Biztos néznek is, de ezen túl kell lépned. Nekem pikkelysömöröm van, az egész testem kisebb-nagyobb-óriásibb vörös, hámló foltokkal van tele, és sokan megbámulnak nyáron, de tojok rá. Idő után te is kifejleszted ezt.
ÉS nem ciki! Fel a fejjel, hajrá!
21/L
Takargatás: egyelőre kötözgetni kell, meg hát tél van...
szépen gyógyul!
De előre félek nyáron a strandtól!
Sztem nem ciki, max hosies, h tulelted :D de most halalkomolyan. Ha elfogadod magad igy, akkor meg vegkepp felnezek rad en is;)
amugy mi van a mulabbal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!