Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csináljak a hideg végtagok...

Mit csináljak a hideg végtagokkal?

Figyelt kérdés

A lábam folyamatosan hideg. Tökmindegy hány réteg zoknit húzok a lábamra, hideg marad. Egyedül az segít, ha meleg vízben beáztatom, akkor felmelegszik, de 10 perc alatt szintén kihűl.

Gyógyszert szedtem több mint egy évig pajzsmirigy alulműködésre, de akkor is ugyanez volt.

Rettenet idegesítő, ha hajszárítóval meleg levegőt fújkálok be a takaró alá, akkor is kihűl, és már nem bírom 😍😍😍😍

Már azon agyalok hogy levágom őket a faszba, vagy nem tudom

Hogy lehet ilyen szar lábam hogy nem bír hőt megtartani? 💀

dec. 20. 15:45
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én időszakos pánikkal/szorongással küzdök. Amikor benne vagyok egész nap hidegek a lábaim és a kezeim is. Ha erősebb stressz ér akkor pillanatok alatt jéghidegek lesznek a végtagjaim. A magam nevében állíthatom, hogy a szorongás, az idegrendszer kimerülése okozhat ilyen tüneteket. Sajnos a sport sem segít minden esetben.
dec. 30. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!