Bélelt sapkában szoktam aludni, mert érzékeny a fejem és a fülem. Nincs hideg a szobában, most kb 22-23 C fok, de nekem így is kell a sapka, viszont korpás lett a fejbőröm. Ez lehet a sapka hordása miatt? Ha igen, milyen sapkára cseréljem le?
Sok éve így alszom. Ha nem így tennék, akkor megfájdulna a fülem, majd a torkom.
Most egy másik sapkát vettem fel. Ez lazább kötésű, tehát elvileg szellőzik. Vagy az nem elég? És gyapjú.
Nem voltam állandóan beteg. Teljesen félreértetted.
Csak nem bírja ezt a hőmérsékletet a fülem.
Napközben is sokszor van a fejemen sapka.
Onnan tudom, hogy még érzékeny a fülem, hogy pár nappal ezelőtt nem volt rajtam és már éreztem, hogy kezdett fájni.
Azért, mert abszolút nem értesz hozzá? Neked van ám pszichológusra szükséged!
Ha nem hallottál még extrém fázással járó betegségekről, akkor inkább először nézz utána, minthogy itt vagdalkozol!
Ezt orvos diagnosztizálta is ? Vagy csak te magadnak.
Egyébként a sapka az oka, ha meg akarsz tőle szabadulni, akkor sajnos a sapkától is meg kell. Találj ki valami olyan módszert, amivel csak a füled van letakarva, ha az fázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!