A lábam folyamatosan hideg. Tökmindegy hány réteg zoknit húzok a lábamra, hideg marad. Egyedül az segít, ha meleg vízben beáztatom, akkor felmelegszik, de 10 perc alatt szintén kihűl.
Gyógyszert szedtem több mint egy évig pajzsmirigy alulműködésre, de akkor is ugyanez volt.
Rettenet idegesítő, ha hajszárítóval meleg levegőt fújkálok be a takaró alá, akkor is kihűl, és már nem bírom 😍😍😍😍
Már azon agyalok hogy levágom őket a faszba, vagy nem tudom
Hogy lehet ilyen szar lábam hogy nem bír hőt megtartani? 💀
Vegyél melegítőpárnát. Nem tudom itthon hol lehet kapni nekem Nemetországból hozták. Cseresznyemagok vannak belevarrva egy textil zsákba. Van egy kistányék nagysagúm meg egy négyzet alakú kb tégla nagysagú párnám. Be kell tenni 1 percre a mikróba ea forró lesz. Aztán mehet a lábadhoz ejszakára. Hasfajásra fülfájásra is jó. Nem tudom mit csinálnék nélkülük. Még nyáron is zárt cipőbe járok mert mindig fázik a lábam. Jah és télire gyapjú zokni! Rendszeees testmozgás sehíthet. Ha bírod a csípős ételek is.
dec. 20. 22:33
12/31 anonim válasza:
Kezdj el relaxálni mondjuk.
dec. 22. 10:34
13/31 anonim válasza:
A relaxació az nem fog segíteni a hideg labakon. Nagy ötlet :D
dec. 22. 11:04
14/31 anonim válasza:
13-as kötekedődroid, ha te mondod bár sokat segíthet, főleg ha szorongás miatt hidegek a lábai.
dec. 22. 11:45
15/31 anonim válasza:
A legtöbbször a hideg kéz és láb annak a jele, hogy a szervezetünk jól működik, vagyis hatékony a testhőmérsékletünk szabályozásában. Az alacsonyabb vérnyomású embereknek gyakrabban hideg a keze és a lába, de ha semmilyen más tünetet nem tapasztalunk, akkor felesleges ezen tünetek miatt aggódni
dec. 22. 11:48
16/31 anonim válasza:
14 normális vagy?! Gyerekkorom óta majd lefagynak a lábaim. Úgyhogy kicsit több tapasztalatom van a témában mint neked. És a relaxáció ezen nem segít. A szorongás nem okoz ilyen tüneteket. Ahogy más is írta az alacsony vérnyomás igen. Nekem az van.
Testmozgás, tartalmasabb meleg ételek, és meg zokni melegitő párna a lábamhoz ami segít. Én nem csinálok ebből ügyet. Addottság. Ennél több bajom nem legyen
dec. 22. 16:48
17/31 anonim válasza:
16-oska attól mert neked az alacsony vérnyomás okozza , attól még szorongás is okoz iyen tüneteket..
Nem baj ha nem értesz a témához sak részben de ne okoskodj, ok? Másnak is van tapasztalata nemcsak neked.
dec. 24. 19:32
18/31 anonim válasza:
Generalizált szorongásom is van. Semmit nem számít ha nem szorongok is pont ugyan olyan hideg a lábam. Már gyerekkorombam is hideg volt pedig akkor még azt sem tudtam mi az a szorongás. A szorongás nem okoz ilyen tünetet hiába közöd az ebet a karóhoz. De ha okozna sem lenne állandó!
dec. 24. 20:41
19/31 anonim válasza:
17. Hogy beszélsz már másokkal?
Nem kell magadból kiindulni, vannak okos és tanult emberek is. Szorongásnak ehhez semmi köze. Rossz vérkeringés okozza de ez nem betegség. Mozgással javítható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!