Mit csináljak a hideg végtagokkal?
A lábam folyamatosan hideg. Tökmindegy hány réteg zoknit húzok a lábamra, hideg marad. Egyedül az segít, ha meleg vízben beáztatom, akkor felmelegszik, de 10 perc alatt szintén kihűl.
Gyógyszert szedtem több mint egy évig pajzsmirigy alulműködésre, de akkor is ugyanez volt.
Rettenet idegesítő, ha hajszárítóval meleg levegőt fújkálok be a takaró alá, akkor is kihűl, és már nem bírom 😍😍😍😍
Már azon agyalok hogy levágom őket a faszba, vagy nem tudom
Hogy lehet ilyen szar lábam hogy nem bír hőt megtartani? 💀
Biológus vagyok és pszichológiát is tanultam több évig meg a problémával is élek.
Így nem szorulok a cikkeidre. ;)
Egy orvos hitelesebb a témában szerintem..
Úgy vagyte biológus mint én miniszterelnök.
Pszichológiát bölcsészeten is tanítanak , de az még nem orvoslás.
Óbégethatsz itt reggelig de a tényeken semmit nem változtat. :) Amúgy tanulni nem szégyen. Nekem is meg van a lehetőséged rá. De nyilván könnyebb itt leszólni másokat.
A pszichológus valóban nem orvos azt pszichiáternek hívják. Biológiát viszont a TTKn tanítanak.
Orvos nem vagyok de azért egy állatorvosi asszisztens végzettségem is van. :D
Nem tűnt fel, hogy a rettegő cicáknak hidegebb lett volna a lábuk mint a sajátomnak otthon. :D
Korábban már az egyik válaszomban leírtam, hogy eleget mozgok, így az nem lehet probléma.
Szorongásom viszont van, méghozzá szinte állandó jelleggel, így én is könnyebben gyanakodok arra.
Nem tudom, hogy tudományosan alá van-e bármivel támasztva, hogy van-e a kettő között összefüggés, viszont hiába írja bárki, hogy mozogjak, az nem segít.
Legalább elolvashatnád ami javasolsz mert abban is a testmozgást ajanlják. :D
Attól hogy magadra maradtál karacsányora is ne engem próbálj sértegetni. Teljesen ertelmetlen amit csinálsz mert te nem leszel okosabb tőle és én sem válok azzá amit kitalász.
További jó mulatást.
Kerdező ha nem használ a mozgás és szorogsz is akkor frontin meg xanax a barátod. Hajrá.
egyedül vagy te is hiába okoskodsz..
Amúgy meg szrt se ér mozgás ha pl vashiánya van okostóni.
Öhm
A vashiány elég valószínű, de ne öljétek már meg egymást légyszi 🥹
Kellemes ünnepeket mindenkinek, és köszönöm a válaszokat! 🥹❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!