Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lelkifurdalásom van,ha táppénz...

Lelkifurdalásom van,ha táppénzre megyek, ez gáz?

Figyelt kérdés

Igazából nem tudom mit csináljak,nem vagyok olyan rosszul,hogy nem tudok semmit csinálni. A közérzetem rossz meg enyhébb hasmenésem van,illetve tegnap szédültem délután (de az elmúlt estére), ma délelőtt a gyomrom émelygett de tudok enni is. Szóval nem olyan hú de nagy probléma. Viszont így dolgozni sem a legjobb de úgy érzem én dramatizálom túl. Lázam nincs vagy ilyesmi.

Egyébként ritkán vagyok beteg,kb évente 1x vagy annyiszor sem.

Ti mennétek így dolgozni vagy inkabb pár napra otthon kellene maradni?

aug. 12. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
El kell menni a háziorvoshoz és megkérdezni. A táppénz nem kívánságműsor
aug. 12. 14:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát akihez tartozom eléggé leszarja, nem kérdezősködik sokat. Szóval nem nagyon ad tanácsot,hogy kéne menni vagy nem.
aug. 12. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis pihenés kijár ha nem jól érzed magad. Gondolom pár évtízedig fogog még nyomni az ipart. :)
aug. 12. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Maeadj otthon 1-2 napot pihenni.
aug. 12. 14:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha lelkifurdalásod van, az azt jelenti, hogy a munkádnak élsz és nem maradsz otthon mindenféle ürüggyel. Neked is jár a pihenő. Ha nem is vagy teljesen beteg, akkor is használd ki az alkalmat és pihenj kicsit. Hidd el, más egy hónapot is képes lógni, úgy hogy le sem sz*rja mit gondolnak róla a munkahelyén. Túl lelkes vagy a melóhelyen ezért van benned ez az érzés. Hidd el, nincs ezzel semmi gond. Ne stresszeld túl.
aug. 26. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!