Van maro buntudatotok meg lelkifurdalasotok regi dolgaitok miatt?
Úgy érted, amit azért műveltünk, mert mentális betegségünk VOLT, ugye?
Aki tudja, hogy betegség miatt tette, és jelenleg már nem beteg, az meg tud bocsátani magának. Ha mégsem, akkor még nem egészséges mégsem, forduljon orvoshoz, vagy pszichológushoz.
Igen, de minél inkább jóvá akarom tenni, késôbb annál nagyobb lendülettel török ki.
Az angol férjem kisírt szemmel fogadom minden nap, és mikor faggat, hogy mi bajom, ordítok, hogy mennyire gyûlölök mindent, ami angol, és meghalok ha tovább maradok ebben a szörnyû országban.
Valóban gyûlölöm, de nagyon jól élünk, és azelôtt is soha sehol semmi nem volt jó.
Új gyógyszerben reménykedem, mert 16 éve csodát tett a Seroxat valóban. De más néven más gyártmány nem hat...
de igen, szamithatsz
fordulhatsz orvoshoz, pszichologushoz, paphoz, stb
Igen van, borderlineos vagyok és előfordul, hogy az éjszaka közepén felriadok, mert eszembe jutnak régi dolgaim, vagy nem tudok elaludni. Ezek egy része egyébként traumához kapcsolható vannak amik már 10 éve kísértenek...
De olyan miatt is van bűntudatom, amit nem tettem meg, mert túlságosan rettegtem, pánikbeteg is vagyok (pl. tudom, hogy volt olyan alkalom, amikor ki kellett volna hívnom a rendőrséget, vagy legalább szólnom valakinek, de nem tettem meg...) és úgy érzem minden az én hibám ami utána történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!