Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van maro buntudatotok meg...

Van maro buntudatotok meg lelkifurdalasotok regi dolgaitok miatt?

Figyelt kérdés
Amit azert muveltetek mert mentalis betegsegetek van.

2019. aug. 8. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Úgy érted, amit azért műveltünk, mert mentális betegségünk VOLT, ugye?

Aki tudja, hogy betegség miatt tette, és jelenleg már nem beteg, az meg tud bocsátani magának. Ha mégsem, akkor még nem egészséges mégsem, forduljon orvoshoz, vagy pszichológushoz.

2019. aug. 8. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Igen van. Bűntudatom és szégyenérzetem. Bár ne tettem volna.
2019. aug. 8. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Elég heves természetű voltam-vagyok,régebben csináltam jónéhány karcos dolgot..verekedés,garázdaság stb..ma már nem zavar,igazából akkoriban se túlságosan érdekelt,leginkább olyankor volt bűntudatom ha elvittek a rendőrök itthonról,amikor kiengedtek és hazamentem láttam édesanyámon hogy nem aludt semmit,ki van készülve idegileg..na ilyenkor volt bűntudatom hogy édesanyámat kikészítem az iyen hülye dolgaimmal.Mára ő is,én is elfelejtettük ezeket a dolgokat.Ennyi,felnőttem,megváktoztam,nem fogok egy életen át rágódni rajta.
2019. aug. 8. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de minél inkább jóvá akarom tenni, késôbb annál nagyobb lendülettel török ki.

Az angol férjem kisírt szemmel fogadom minden nap, és mikor faggat, hogy mi bajom, ordítok, hogy mennyire gyûlölök mindent, ami angol, és meghalok ha tovább maradok ebben a szörnyû országban.

Valóban gyûlölöm, de nagyon jól élünk, és azelôtt is soha sehol semmi nem volt jó.

Új gyógyszerben reménykedem, mert 16 éve csodát tett a Seroxat valóban. De más néven más gyártmány nem hat...

2019. aug. 16. 01:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Állandóan furdal a lelkiismeret kb.mindenért, hogy minden rossz miattam van, bennem van a hiba, én csinálok rosszul mindent. Állandóan sírok, és mély depresszióban vagyok, de segítségre nem számíthatok.
2019. aug. 21. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

de igen, szamithatsz

fordulhatsz orvoshoz, pszichologushoz, paphoz, stb

2019. aug. 21. 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen van, borderlineos vagyok és előfordul, hogy az éjszaka közepén felriadok, mert eszembe jutnak régi dolgaim, vagy nem tudok elaludni. Ezek egy része egyébként traumához kapcsolható vannak amik már 10 éve kísértenek...

De olyan miatt is van bűntudatom, amit nem tettem meg, mert túlságosan rettegtem, pánikbeteg is vagyok (pl. tudom, hogy volt olyan alkalom, amikor ki kellett volna hívnom a rendőrséget, vagy legalább szólnom valakinek, de nem tettem meg...) és úgy érzem minden az én hibám ami utána történt.

2019. aug. 23. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!