Anorexiasok! Nektek is szokott buntudatotok len, hogy ha isztok?
Én nem a kalória miatt aggódnék. Azt be lehet vinni húsból, zöldségből, normális ételből.
Inkább a sok cukortól tartanék, mert ettől csak jobban zsírosodsz, és még az inzulinodat is b*sztatod.
Saját tapasztalatból mondom: étkezz rendesen, egyél lassan felszívódó szénhidrátot (barnarizs, tk pékáru, zöldség, zabpehely) és sok fehérjét, jó zsírokat.
A férfiak 80% a a telt fognivalo csajokat joban kivánja .
Már persze nem a dagatakra gondolok
Te elismered magadrol anorexiás vagy akor miért nem hagyod abba a minősségtelen életet
Kedves Kérdező, sorstárs!
A válaszodra felelve, nem nekem nem szokott feltétlen lennék, bár előfordul. Igazából én az össz kalóriát nézem, és hogy a minimum fehérje meg legyen, ergo mindig kompenzálok valamit valamivel, így elkerülöm a bűntudatot. De ha mégis túllépném, vagy emiatt (kalória limit) nem tudnék elég fehérjét bevinni biztos pánikolnék, de ilyen még nem volt így nyilatkozni sem tudok. Én inkább mindig előre tervezek, hogy ne legyen semmi probléma.
Ui.: Remélem a kérdésed elég régi, és azóta már nincs ilyesmi problémád.
A többi kommentálóhoz szólva pedig elmondanám, hogy attól mert le idiotázzátok, meg értetlenkedtek még semmi nem fog változni a gondolkodásában. Az anorexia egy betegség, nem ő akart beteg lenni, és valószínűleg egyedül le se fogja ezt küzdeni, nem kell még jobban megalázni, pont ez hiányzik legkevésbé neki. Amúgyis a kérdés anorexiásoknak szólt -> "Akinek nem inge, ne vegye magára."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!