Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek is lelkifurdalásotok...

Nektek is lelkifurdalásotok van, amikor épp semmi hasznosat nem csináltok, "punnyadtok"?

Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
51%

Nem.

Mondjuk túl gyakran nem is fordul elő, mindig van valami tennivaló:S

2018. dec. 28. 11:21
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Nincs.3napja egy helyben fekszek/alszok,nem érdekel,nincs kedvem semmihez és kész.
2018. dec. 28. 11:25
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Megszokás kèrdèse...

Ha többször punnyadsz egy idő utan megszokod.

2018. dec. 28. 11:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha kellene csinálni valamit, lenne program, akkor igen.

Régen mindig furdalt a lelkiismeret, mégis csak otthon ültem. Felkeltem, elteltek napok, hetek. Mindig kitűztem, hogy majd délután, majd holnap, majd jövő héten. Aztán sosem volt semmi.

Ma már igyekszem spontán lenni. Dolgozom is, így kevés időm is marad.

Én azt tűztem ki, hogy legalább 1-2 hetente 1 nap csinálok valamit. Akár kimozdulni, túrázni megyek, akár városba, múzeumba. Akár csak kitakarítom a lakást. Így van 1 punnyadós és 1 hasznos napom. Hasznos nap után a pihenés is jól esik.

2018. dec. 28. 11:42
 5/10 A kérdező kommentje:

Pont ez az, hogy mindig lenne mit csinálni.

Elmosogatni, beindítani egy mosást, utána teregetni, vagy épp a száradó ruhát elrakni, a hobbikkal foglalkozni, olvasni, sportolni, esetleg ha egy délután történik a punnyadás, inkább felhívni valakit, ráér-e találkozni....

Jó, nincs meg nálam az a veszély, hogy túl sokat punnyadjak, tevékeny szoktam lenni. Alapból szabadidőm is ... Nagyon-nagyon kevés, de ezzel szerintem vagyunk még így egy páran.

2018. dec. 28. 11:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Néha csak punnyadok, de számomra nagyon fontos, hogy mindennap csináljak valami "hasznosat" is, de a hasznosságot viszonylag lazán értelmezem. Pl. lemegyek edzeni, olvasok valami jót, meditálok, ha úgy tartja úri kedvem. :)
2018. dec. 28. 11:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudom mit érzel :) Amióta egyedül élek, nekem se nagyon volt soha egy olyan pillanatom, amikor lelkifurdalás nélkül tudtam volna pihenni. Mindig ott motoszkál a fejemben, hogy ezt meg kéne még csinálni, azt meg kéne még csinálni...
2018. dec. 28. 12:04
 8/10 A kérdező kommentje:

Azért elég könnyű minden nap valami hasznosat csinálni, az embernek annyi dolga van, hogy meghalni sincs ideje.

Nekem is a fenti most, a "téli szünet" miatt jutott eszembe.

2018. dec. 28. 12:07
 9/10 Women are property válasza:
Én csak elkezdek unatkozni. Most is volt 5 nap szünetem, de tegnap már dolgoztam, pedig nem lenne muszáj.
2018. dec. 28. 12:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet unatkozni?
2018. dec. 28. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!