Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák! Nektek is van lelkifu...

Anyukák! Nektek is van lelkifurdalásotok a szoptatás befelyezése miatt?

Figyelt kérdés
A lányom 16 hónapos,eddig szopott reggel,este meg néha ha rájött napközben!5 napja nem szopik!az első 2nap ő utasította el a cicit,semmikor se kellett neki.Elhatároztam,hogy akkor itt a vége a szoptatásnak!azóta néha mondja,hogy cici,de könnyű elterelni a figyelmét,mégis nagyon szarul érzem magam!"Utáltam" szoptatni,de mégis hiányzik!Nálatok,hogy volt az elválasztás?Tejetek mikor apadt el?Volt vmi problémátok vele?
2012. okt. 23. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 9 hós koráig volt tejem, sokat küzdöttem vele, folyton fejtem, teák, szoptatni csak bimbóvédővel tudtam, mert befelé forduló. Szóval én sem igazán szerettem, aztán lassan belejöttünk, de sajnos minden igyekezetem ellenére elapadt. Most meg nagyon hiányzik, liginkább az összebújások a kislányommal és az, hogy tényleg valami jót adhattam neki, amit csak az anyukájától kaphat. Nekem isvan lelkiismeterfurdalásom, rossz érzésem, bár nem tudom miért, mindent megtettem.

De 16 hónap az nagyon jó, ne érezd magad rosszul, hiszen már nem igényli!

2012. okt. 23. 23:56
 2/8 anonim ***** válasza:
En 20 hos koraig szoptattam a fiamat. Nagyon rossz volt eleinte, leginkabb en voltam az, aki hianyolja. Meg most is hianyzik. Elapadt magatol szerencsere, nem kellett semmit sem csinalnom.
2012. okt. 24. 00:36
 3/8 anonim ***** válasza:
14 hónapos koráig szopizott kislányom, aztán egy nap még a fejét is elfordította - ez kb. egybe esett azzal a nappal mikor a kis pocaklakónk megmozdult. nekem is nagyon rossz érzésem volt, hezitáltam, hogy próbálkozzunk-e tovább, vagy itt a vége? - 2 napig kínáltam, nem kérte, így abbahagytuk, a tejem sem volt, nem kellett elapasztani. Másfél-2 hét telt el, mikor párszor jött a cicihez, tátotta a kis száját, de akkor ugye már nem volt tejci...megértette, azóta nem kereste, most 16 hónapos.
2012. okt. 24. 09:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyi, hogy a rossz érzésem is pár nap alatt elszállt, nem hiányzott a szopiztatás, pedig nagyon szerettem szoptatni - valahogy 1-2 hét múlva már az volt a természetes, hogy nincs szoptatás...
2012. okt. 24. 09:33
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
nekem lenne 30F:)
2012. okt. 24. 14:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy leírtátok a ti történeteiteket!Jó volt olvasni! Ez egy fura érzés, soha nem gondoltam volna,hogy hiányozni fog a szoptatás!Szerencsére a lányomnak nem hiányzik,ma pl.egyszer mondta,hogy cici én mondtam,hogy csiccsen és már futott is tovább! Az eszemmel tudom,hogy itt volt az ideje,a "függetlenedésnek",de lelkileg nem könnyű elengedni,pedig a születése óta erre vártam. Na egy kicsit nyálas lett!a melleim jól viselik, nem kell fejnem,mert nem feszít,sőt inkább puhák.Remélem hamar elapad és tényleg túl leszek rajt.
2012. okt. 24. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Hát, nekem inkább akkor lenne lelkiismeretfurdalásom, ha képes lennél ly-nal leírni a befeJezés szót.
2012. okt. 25. 04:48
 8/8 A kérdező kommentje:
#7/7 jogos...
2012. okt. 25. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!