Miért nem tudok fogyni szoptatás mellett? Aki fogyott segítene? Ti mit ettetek?
Szia! Az a fontos,hogy megfelelően táplálkozz, legyen elég tejed, hogy minél tovább tudd szoptatni a gyermeked.Természetesen arra is van mód, hogy szoptatni is tudj és foggyál is. Nézd meg ezt az interjút a youtubeon: http://www.youtube.com/watch?v=sc8MqlAn7go&NR=1 Ha érdekel a dolog, akkor keress meg privátban és szívesen segítek.
A baba-mama torna pedig valóban nagyszerű ötlet. Nemcsak hasznos, hanem még szorosabbá is teszi a gyermekeddel a kapcsolatot.
Én is nagyon elkezdtem hzni szoptatás alatt, abnormális mértékben(20 hét alatt 20 kiló, diéta mellett), a pajzsmirigy alulmőködés kizárása után derült ki, hogy PCOS vagyok, inzulinrezisztenciával spékelve.
Most két éves a lányom, egy hónapja, mióta bölcsi és ezért kevesebbet szopik, 10 kiló ment le. Magyarul nálam a hormonok és a "betegség" összjátéka okozta a folyamatos naymértékű hízást. MOst, hogy kevesebbet szopik, elkezdhetem szedni a gyógyszert.
Oda akarok kilyukadni, hogy szerintem mindenképpen menj el kivizsgálásra, hormonprofilt nézni, ha mozgás és diéta amellett sem sikerül a súlyodat kordában tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!