Punnyadtok? Senki semerre ma este?
Figyelt kérdés
Kort, nemet vágjál ide!2014. szept. 27. 19:38
1/14 anonim válasza:
Én most itthon lazítok, ma nem kellett mennem dolgozni. Valami csaj rám írhatna, aki szintén otthon van e szombat estén. 20/F
2/14 anonim válasza:
Nem hétvégi ivászattal vezetem le a feszültséget. 21F
3/14 anonim válasza:
Én szívesen talizok veled, de fiú vagyok. 20/F
4/14 anonim válasza:
Nyilván, egyedül nem jó odakint mászkálni, főleg ilyen hűvös időben.
6/14 anonim válasza:
éjjel két és fél órát aludtam, utána 12 órát doliztam és már kétszer recskáztam, szal nem tudom, lehet elugrok valami partiba, piálni tuti fogok
7/14 anonim válasza:
Hulla fáradt vagyok. Örülök, hogy ha a filmemet végig bírom nézni. Nem hogy bulizzak, vagy csavarogjak...
8/14 anonim válasza:
Én csak hallgatom ahogy a szomszédok partyznak az ablakom alatt kb. 8 méterre, levágták a két birkájukat és egész nap buli van.
Az előbb épp C.C. Catch válogatás szólt, most áttértek Ganxta Zolee számokra, de volt itt ma már minden, mulatós, 90-es és a 2000-es évek eleji bulislágerek, Tankcsapda, stb.
9/14 anonim válasza:
Doglok itthon, pedig nagyon csinalnek valamit :/
10/14 anonim válasza:
Lehet lenézek a tengerpartra, hátha van valami nyárbúcsúztató buli. :)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!