Vajon mit akarhat tőlem? Megkérdezni nem fogom.
Mit csináljak? Van egy srác, aki nagyon tetszik nekem. Egy meccsen találkoztunk először, és már akkor megtetszett nekem. Ez kb. 3 éve volt. Azóta volt pár kapcsolatom, de valahogy azok nem voltak az igaziak. Valamelyik nap láttam egy srácot, aki nagyon hasonlított rá, majd megint eszembe jutott ez a srác, ezért ráírtam Facebookon, mert elég messze lakik tőlem, ezért csak ez a lehetőségem maradt. Azóta dumálgatunk Facebookon, amit mellesleg én ki nem állhatok, de ez most mellékes. Általában vagy késő este, vagy nagyon kora reggel beszélünk, aminek szintén nem nagyon örülök, de örülök, hogyha egyáltalán rámír. Szóval volt pár érdekes dolog is, pl. régen kicsit máshogy írtam a nevem, mert apukám svéd származású, és rá is kérdezett, hogy "régen máshogy írtam, ugye?" Aztán volt olyan is, hogy feljött volna Budapestre, mert volt valami sportbemutató, rám is írt, hogyha én mennék, ő is benézne, de csak este láttam az üzenetét. Meg olyan is, hogy rákérdezett:" mit csinaljunk, randizzunk, talizzunk"? Erre én:" hát nem tudom, te vagy a fiú." Erre ő:" jó, te meg az idosebb.." Na kössz.. :D Ő 17 éves, én 19. Néha mintha húzná is az agyam azzal, hogy én vagyok az idősebb, de azért ez bánt engem egy kicsit. Ezek alapján mintha kedvelne, de amikor szóbahoztam, hogy ne Messengeren dumáljunk, hanem Viberen, akkor nagyon bunkó volt, hogy nincs neki, és hogyha lenne, akkor sem dumálna ott velem, mert "annyira még nem is ismerlek". Most akkor mi van?
A válaszokat előre is köszi, jàr a zöld kezecske, csak nemet és kort írjatok kérlek.
Szerintem tetszel neki csak elbizonytalanítja az a +2 éved, azért nem olyan magabiztos.
Vibert meg lehet h a telószáma miatt nem akarta megadni, h nehogy hívogasd - tudja a fene. :)
Tőlle kérdezd meg.
Én párévet várnék még,hátha lenne tökeis hozzá!
Még Ő kéreti magát ilyet azért...
Momentán televan a világ mindenféle,emberkékel.
Én speciel olyanal nem szenvednék, akivel nemlehet egyről a 2re jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!