Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzek mindig lelkifurdal...

Miért érzek mindig lelkifurdalást fürdés után?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy pazaroltam a vizet meg az áramot, és egy nagyon kellemetlen érzés jön rám, ha lefürdtem.

Mire vezethető vissza ez az érzés?

2021. szept. 14. 22:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

csak fürdés után van, máskor nincs?

pedig fürödni kell, szükséges.

vannak más dolgok, amiket nem kell, mégis pazarol vele az ember.

2021. szept. 14. 23:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
fürödni akkor is kell..legyen ez a gondolatod akkor.
2021. szept. 14. 23:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Főleg fürdés után. DE néha akkor is rám tör az érzés, ha azt érzem, hogy feleslegesen vettem meg valamit.
2021. szept. 14. 23:11
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem a szüleid szidnak, hogy túl sokáig fürdesz?
2021. szept. 14. 23:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor zuhanyozz le gyorsan. Gyorsan vizezd le magad, zárd el a vizet amíg lecsutakolod magad szappannal vagy tusfürdővel, utáána gyorsan öblítsd le és kész. Ha így is furdal a lelkiismeret, akkor az már beteges. Én is éreztem hasonlóan, de akkor fél óráig folyattam magamra a melegvizet. Felesleges dolgokat meg tényleg felesleges venni szerintem is.
2021. szept. 14. 23:22
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Érezd, nem probléma. Sokkal inkább gond lenne, ha büdös lennél.
2021. szept. 14. 23:22
 7/9 anonim ***** válasza:
32%
nefürgyéé leee :D
2021. szept. 15. 00:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak fürdés után van, az már fóbia. Röhejes, de lehet fóbiád tőle. De mint a 4-es kérdező is kérdi: szidd érte valaki? Ha nem is mindig valaki tudja veled hogy "már megint fürdesz?" "miért ilyenkor?" és hasonlók? Mert hosszú idő után okozhat ilyen hozzáállást bármi máshoz is az életben.

Mi számít feleslegesnek? Mit érzel ha veszel magadnak valamit? Mik azok a dolgok? Kérlek fejtsd ki!

2021. szept. 16. 09:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

Ez az en kerdesem, lehet vegre talaltam valakit akinek ugyanaz a dilije mint nekem😂

2021. szept. 19. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!