Mennyire normális az össze vissza ugráló pulzus?
Az okosórám folyamatosan méri, ami nem tudom, hogy mennyire reális (én úgy hallottam, hogy ezek már viszonylag egész pontosan mérnek), de mindenesetre megütötte a szememet, hogy nagyon össze-vissza értékeket mér.
Tegnap például a legalacsonyabb 50, míg a legmagasabb 134 volt, de vissza nézegettem, és volt olyan nap amikor 46-151 között mozgott a pulzusom a nap folyamán, pedig semmi fizikai megterhelés nem ért, teljesen átlagos napok voltak. Az biztos, hogy már korábban is előfordult, hogy egy vizsgálat alkalmával magas volt a pulzusom, de én akkor nem különösebben foglalkoztam vele, mivel azt hittem az izgulás miatt van, de most kicsit azért megijedtem, hogy ennyire össze-vissza ugrál a pulzusom. Azon kívül, hogy néha érzem, hogy gyorsan ver a szívem, egyébként rosszul nem érzem magam, ha nem nézem meg, akkor fel sem tűnik. Lehetséges, hogy ez a stressz és az alul edzettség miatt van? Vagy lehet, hogy szimplán csak az óra mér rosszul? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!