Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy álljak vissza a normális...

Hogy álljak vissza a normális alváshoz mikor munkába mennék majd?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Reméhetőleg nemsokára újra elkezdek dolgozni és munkába járni rendszeresen, mert 11 hónapig nem volt munkám egyéb okok (vírus, leállás stb). miatt és eléggé ellustultam, sajnos éjszakai bagoly vagyok, éjszaka élek inkább. Volt egy idő mikor sikerült visszaálnom valahogy, de utána újra össze vissza voltam. Nekem a korán kelés okoz gondot, főleg mikor nem is tudtam aludni és folyamatosan fenn voltam és max fél órát sikerült pihennem. Hogyan szokjak vissza a normális életbe? Sajnos pénzem is alig van, így egész napokat töltök itthon, ágyban feküdve, pedig lennének terveim csak fáradt vagyok. 22L.

2020. aug. 25. 03:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Bar en dolgozok folyamatosan egyetem mellett meg en is kepes vagyok eltolodni alvas-ugyileg, sot, egy eve visszatero alvasgondjaim vannak.

Szerintem ugy a legjobb, ha elkezdesz mozogni valamit, amivel fizikalisan lefarasztod magad es valoszinuleg tobb igenye lesz a testednek az alvasra. Nalam fixen ez a gond.

Esetleg szoktasd magad a korai keles/korai fekveshez. Eloszor persze hogy nehez lesz, de hamar raall szerintem a tested, foleg ha segited a rutint valamivel. 😊 Hallgass zenet, olvass kicsit vagy barmit amit szeretsz, nyujtozz ki, vagy ha sminkelos vagy akkor szanj picit tobb idot magadra.

Most en is megyek dolgozni, es azert keltem fel korabban, hogy tudjak picit kavezni kint az erkelyen.😀

Alakits ki valami rutint a lefekveshez is, pl. szinten olvass, esetleg ha nem veri ki az almot a szemedbol sorozatozz, probald ki az alvas elotti jogat es elalvashoz nekem bevalt technika a 4-7-8as legzes, keress ra!

Igazabol en ezeket hasznalom/tervezem, muszaj tudatosabbnak lennunk, en egy-ket honapja minden hajnalban felkelek legalabb egyszer es mar kezdek kiborulni...

21/L

2020. aug. 25. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!