Ki derült hogy D-vitamin hianyom van. Mennyit szedjek hogy vissza állítsam a normális tartományba?
A vérvételen ahol azt írja hogy 30-100 ig a normális, nálam 14 volt a D-vitamin szint. Rosszul érzem magam, fáradt vagyok, szédelgek, ezek miatt is csináltattam a vérvételt. De az orvosom csak leggyintett hogy nem vészes és hagyjuk. De én szeretném vissza hozni a normálisba a szintet. Mennyit ajánlotok naponta hogy szedjek?
(A vérkép meg a vas, kálium, nátrium stb minden normális)
Pont nyáron, hogy az Istenbe lehet valakinek D vitamin hiánya?
Mennyi időt töltessz a szabadban? Szerintem nem túl sokat, érdemes lenne néha kifekükdni napozni vagy sétálni a napsütésben
De ha nem megy akkor:
Hát mivel Németország egy olyan részén lakom ahol egész nyáron esik az eső így hiába fekszem ki, max el bírok ázni.
A kiegészítő tanacsot köszönöm:)
Szia! Én sem jutok D vitaminhoz természetesen, napozással, sajnos nem kivitelezhető számomra sem.
Pedig milyen szuper lenne tengerparton nyaralni.
No de kérdésedre válaszolva, simán vásárolj patikában D vitamin tartalmú készítményt.
Én személy szerint 3000NE D vitamint szedek. Béres pl egy megbízható márka szerintem.
Mivel egy zsírban oldódó vitaminról van szó, étkezés után bevéve a leghatékonyabb. Nagyon szuper az Omega3+K vitamin kombó is mellé, vedd meg bátran. :)
Mindegy milyen D vitamint szedsz csak szedjél valamilyet ha hiányod van belőle
3000NE jelzésű vagy Forte kivitelű D vitamin kúra ajánlott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!