Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » ? Anorexiások!... - A kérdés...

? Anorexiások!... - A kérdés Anorexiásokhoz! szól.

Figyelt kérdés

Milyen tüneteket éltetek át, amikor éheztetek? Olyanokat írjatok, amik a korábbi éhezéseken MESSZE túl tettek és soha se gondoltátok volna, hogy ilyen tünetei is lehetnek az extrém éhezésnek.

Aki amiatt nem írna, mert tart attól, hogy itt leszólják vagy kritizálják stb., azok írhatnak privátban.

2023. szept. 23. 13:38
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen a válaszod!
2023. szept. 26. 13:47
 12/25 anonim ***** válasza:

Semmi ilyesmit nem tapasztaltam.

Az iraskepem romlott, de az a kezem izomgyengesége miatt.

Az agyam maxon mukodott vegig, meg a korhazbol is levizsgáztam...

2023. okt. 8. 22:57
 13/25 anonim ***** válasza:
Ájulás.
2023. okt. 8. 23:02
 14/25 A kérdező kommentje:

Értem 12-es.

Az utolsó mondatod feltételezem, hogy nem éhezési állapotra (volt) érvényes.

Köszönöm 13-as.

2023. okt. 9. 05:23
 15/25 anonim ***** válasza:
Már miert ne arra lett volna érvényes?
2023. okt. 9. 14:39
 16/25 A kérdező kommentje:
Mert minden e téren szerzett tapasztalásomat és ismeretemet Rendesen megkérdőjelezi. Mégis hogyan képes az agy működni "maxon" mikor nem jut tápláléhoz¿¿¿
2023. okt. 9. 19:04
 17/25 anonim ***** válasza:

Nalam reszben a suli valtotta ki a fixaciot. Inkabb nem reszletezem mit meg nem tettem, hogy olyan allapotban eljussak otthonrol az oraimra.

Nyilvan faradekonyabb voltam, de ez ilyen.

Nekem is van amugy egy ilyen kerdesem mas anorexiasokkal kapcsolatban, amire nem találok választ. Es tenyleg nem ertem azt.

Ertem,hogy mindenki mas de nem tudom elhinni...

2023. okt. 9. 22:33
 18/25 A kérdező kommentje:

"Nalam reszben a suli valtotta ki a fixaciot" - Akkor mégsem igaz, hogy az éhezés közepette működött "maxon" az agyad. Jó különbséget tenni a kicsiNEK TŰNŐ dolgok és jelentéktelenNEK TŰNŐ események között, és egyáltalán felfigyelni, meglátni a befolyásoló tényezőket... Na ez utóbbi az, amit a legtöbben nem látnak.

Olvashatod itt, hogy milyen tüneteim voltak. Meg voltak olyanok is, amiket nem írok le, mert akik nem élték át, azok nem hiszik el. Amint viszont táplálékhoz jutottam, egy idő után – de azt, hogy a regenerálódás hogyan tartott, szintén nem írom le – rendbe jött az agam és """maxon""" működött. Deeee: "miután ettem".

2023. okt. 10. 05:36
 19/25 anonim ***** válasza:
Hat jo:)
2023. okt. 10. 10:45
 20/25 A kérdező kommentje:

Esetleg én képzeltem bele azt, hogy az iskolában ettél? Abszolút semmit sem ettél?

Fiatal szervezetnél tartalékok vannak... még csak távolról sem mindenki ugyanazt a fájdalmat érzi mikor éhes. Szááámos éhezési fázist tudok tisztán elkülöníteni azok közül, amiket megtapasztaltam. És én a véznák véznája voltam. Akiken van némi hús – tehát Nem véznák véznája – azok nem azokat tapasztalják, amiket a véznák véznája, mivelhogy nekik a szervezetükben van honnan tartalékot szerezni, de a véznák véznájának a nincsből – vagy a kritikus szervek leépítéséből – nem lehet kalóriát termelni.

2023. okt. 10. 11:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!