Mennyire nehéz a 3 műszak tömegközlekedéssel ingázva?
Figyelt kérdés
A szakmámban túlnyomórész csak 3 műszak vagy 12 órázás van, kezdőként lehetetlen elhelyezkedni más munkarendben. Sajnos nagy az alvásigényem és ha nem tudom kialudni magam, akkor használhatatlan vagyok. Félek hogy nem fogom bírni, de muszáj tapasztalatot szereznem. 2 órával a kezdés előtt kell kelnem hogy beérjek. Vonattal ingáznék egy másik városból.nov. 24. 23:01
1/2 anonim válasza:
Én nekem a korai fekvés és a korai kelés a halálom, ezért nem is tudom csinálni, de ha neked ez megy akkor vállalható... Persze az éjszaka alvásra van, így nem tesz jót a szervezetnek, de a szükség nagy úr.
2/2 anonim válasza:
A 12 órázás szerintem jobb lenne: kevesebb ingázással járna, mert hosszabb, de kevesebb napot kell dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!