Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » ? Anorexiások!... - A kérdés...

? Anorexiások!... - A kérdés Anorexiásokhoz! szól.

Figyelt kérdés

Milyen tüneteket éltetek át, amikor éheztetek? Olyanokat írjatok, amik a korábbi éhezéseken MESSZE túl tettek és soha se gondoltátok volna, hogy ilyen tünetei is lehetnek az extrém éhezésnek.

Aki amiatt nem írna, mert tart attól, hogy itt leszólják vagy kritizálják stb., azok írhatnak privátban.

2023. szept. 23. 13:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem. Nem ettem. De ez nem egy verseny.
2023. okt. 10. 14:17
 22/25 A kérdező kommentje:

Az éhezéseknek kategóriái – mint írtam – és periódusai vannak, ezt tapasztalat alapján írom.

Fizikai képtelenség, hogy éhezés közepette "maxon" működjön az agyad, mivelhogy az igazi éhezés fájdalommal jár, a szervezet arra koncentrál, és az igazi éhezéskor az agy nem kap táplálékot, ezért nem is működhet megfelelően.

Az éhezési periódust vagy fázist KÖVETŐEN én is úgy éreztem, mintha helyre jöttem volna. Nem akarok tüneteket írni, de abszolút semmi jel nem mutatott az éhezési periódus után arra – természetesen kívülállók nézőpontjából szemlélve –, hogy fél órával előtte igen irdatlanul éheztem.

Éhezés és éhezés között is van különbség.

2023. okt. 10. 16:19
 23/25 anonim válasza:
A lányomnak ma kezdték a kezelést a kórházban. Azért került be, mert testi tüneteket érzett a pszichés állapota miatt. Fáradékonyság, gyors szívverés, hangulatingadozás, feledékenység. Folyamatosan rosszul érezte magát, gyenge volt, sokat feküdt. Azt hitte a lányom, hogy a szívével van baj, de az orvos semmit nem talált. Pszichológust küldtek hozzá és pszichiátriára került. Hosszú ideje tart nála az evészavar. Jelenleg 40 kiló alatt van.
jan. 9. 23:13
 24/25 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm, hogy megosztottad ezt a pszichés alapú közvetett tapasztalatot. Kitartást nektek.
jan. 10. 06:45
 25/25 anonim válasza:
Az én esetemben a szellemi munkavégzéssel sosem volt probléma. A szakdolgozatomat 31 kilósan írtam, nem voltam hajlandó enni, csak 1 dl tejet ittam meg, és állandóan az edzésterv maradéktalan kivitelezésével voltam elfoglalva. És a "nemevéssel" :) Furcsa módon tele voltam energiával és önbizalommal... Valóban egy olyan beszűkült tudatállapot ez, amikor koncentráltan képes az ember kiválóan teljesíteni. Mivel az akaraterő és a kitartás az éheztetés területén kiváló, voltaképpen tudtam, hogy bármi más akadályt is hasonló sikerrel vagyok képes megugrani.
febr. 4. 14:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!