? Anorexiások!... - A kérdés Anorexiásokhoz! szól.
Milyen tüneteket éltetek át, amikor éheztetek? Olyanokat írjatok, amik a korábbi éhezéseken MESSZE túl tettek és soha se gondoltátok volna, hogy ilyen tünetei is lehetnek az extrém éhezésnek.
Aki amiatt nem írna, mert tart attól, hogy itt leszólják vagy kritizálják stb., azok írhatnak privátban.
Az éhezéseknek kategóriái – mint írtam – és periódusai vannak, ezt tapasztalat alapján írom.
Fizikai képtelenség, hogy éhezés közepette "maxon" működjön az agyad, mivelhogy az igazi éhezés fájdalommal jár, a szervezet arra koncentrál, és az igazi éhezéskor az agy nem kap táplálékot, ezért nem is működhet megfelelően.
Az éhezési periódust vagy fázist KÖVETŐEN én is úgy éreztem, mintha helyre jöttem volna. Nem akarok tüneteket írni, de abszolút semmi jel nem mutatott az éhezési periódus után arra – természetesen kívülállók nézőpontjából szemlélve –, hogy fél órával előtte igen irdatlanul éheztem.
Éhezés és éhezés között is van különbség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!