? Anorexiások!... - A kérdés Anorexiásokhoz! szól.
Milyen tüneteket éltetek át, amikor éheztetek? Olyanokat írjatok, amik a korábbi éhezéseken MESSZE túl tettek és soha se gondoltátok volna, hogy ilyen tünetei is lehetnek az extrém éhezésnek.
Aki amiatt nem írna, mert tart attól, hogy itt leszólják vagy kritizálják stb., azok írhatnak privátban.
Szédülés, gyengeség, néha elsötétült velem a világ. Majd később állandó eltérèsek a vérképemben és folyamatosan infúzióhoz voltam kötve.
Ezen kívül a lanugo, ami a fokozott piheszőr növekedése a testeden, a menzesz felborulása majd teljes kimaradása.
Köszönöm, hogy megosztottad!
Írott szöveg félreolvasása volt? Mármint olvastál olyan szavakat, amik nem voltak ott?
Maradandó idegi problémád lett?
Esetleg valamilyen extrém érzékenység?
Jé, velem csomószor van, hogy félreolvasok. Nem tudtam, hogy ez is az anorexia tünete.
(nem vagyok azonos az első válaszadóval)
A gyagyák, kontárok és értelem-hiányosok megjelentek. Mivel nem élték át, ezért fogalmuk sincs a dolog valóságról, ezért teljesen jogtalanul valótlannak gondolják. Hát így sugárzik belőlük az értelemnek a hiánya.
Én azon csodálkozom, hogy a tudatlan és ismeretlen 81%-os lepontozó nyomon követi a témát. Minden hozzászólás után visszatért. Bár tudnám, hogy mi a gyönyörködtető az értelem-hiányosságban; bárcsak megfejtené.
(Részemről mindenkinek ment a zöld, kivéve az 5-ösnek, őt sehogy se értékeltem.)
Köszönöm 7-es, hogy leírtál abból, amit átéltél! A kérdésem feléd az, hogy bármilyen maradandó extrém érzékenység kialakult az éhezés alatt / után?
7-es vagyok.
Nem tapasztaltam ilyesmit a betegségem alatt. Nálam leginkább a hormonális gondok maradtak fent pl még mindig krónikus fáradtságban szenvedek meg nincs menstruációm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!