Másnak is fáj a feje erre az időre? Már lassan 5 napja fáj alig bírok bármit csinálni szédülök
Figyelt kérdés
tegnap 19:39
1/9 anonim 

válasza:

Szió igen nekem is napok óta. Hol el múllik hol vissza jön
2/9 anonim válasza:
Nekem is 3 napja de most is éppen. Bevettem fejfájás gyógyszert de mégmmindig :( mit csicnáljak??
5/9 anonim 

válasza:

Nekem ma nagyon fáj a fejem
délután óta. Van hogy elmúlik
aztán vissza jön. Vettem be gyógyszert de nem sokat
használt. Még mindig fáj.
Már nem tudom mit csináljak..
6/9 anonim 

válasza:

Nekem is hol fáj, hol nem. Ilyenkor általában csak a kávé+algopyrin segít rajtam.
7/9 anonim 

válasza:

Igen. Tegnap munkába menet el is ájultma, annyira. De a fonok is mondta h ő is alig van talpon annyira fáj a feje
9/9 anonim válasza:
Szellőztettm, ittam de folyamatosan fáj, néha enyhül de mintha nem akarna megszünni. :( ez borzazto...ennyire nem voltam még érzkéeny az időre. mi van most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!