Miert kerültem aznap ilyen állapotba?
Múlt héten egyik nap, nem volt jó kedvem, elhatàroztam, hogy le részegedek egy kicsit. Úgy indult,hogy otthon megittam két doboz Becks sört és melléje bevettem 2 darab 0,25 MG Xanaxot.
Ekkor még nem volt semmi gond, elindultam otthonról, útközben elhatároztam, hogy elmegyek egy közeli Bárba a városban, amelyet kedvelek. El is mentem oda, majd ott folytattam a sörözést. Megittam még ott elég gyorsan egymás utàn 2 Arany Ászok üvegest . Na ez utàn lettem hirtelen nagyon részeg, elkezdtem hangoskodni,magamba beszélni (valami itt ütött be nagyon) majd arra sem emlékszem onnan hogy jöttem ki. Hazafelé jövet elég szégyenletesen viselkedtem, de nem is tudom összerakni, kiesett az emlékezet. Végül aztàn kora estére hazaértem.
Amit nem tudok, hogy mitől lett ekkora emlékezetkiesésem? A xanax? De csak kettő 0.25 mg volt bennem. A 4 sör ? Nem szoktam gyakran inni és 65 kg vagyok
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!