Másnak is van, hogy hetekig készültök valamire és izgultok miatta és mikor már túl vagytok az egeszen megsem tudtok aznap még elaludni mert pörögnek az esemenyek a fejetekben?
Figyelt kérdés
Mit lehet ez ellen tenni?2019. aug. 31. 11:48
1/7 anonim válasza:
Igen. A szervezetnek meg kell nyugodnia. Esetleg citromfu teat v cseppeket ajanlok.
2/7 A kérdező kommentje:
Attól iszonyú éhes leszek és végigpisilem az éjszakát. Nem jó.
2019. aug. 31. 13:30
3/7 anonim válasza:
Akkor csak alkalmilag egy enyhe nyugtato. Ezeket a lehetosegeket tudom ajanlani.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi drogokkal nem élek. 😝😝😝
2019. aug. 31. 19:44
5/7 anonim válasza:
Miert vagy ilyen ellenseges? Olyan joindulattal irom pedig. Am a citromfu cseppektol nem pisileg vegig az ejszakat. Epp a nyugodj alvasra van.
6/7 A kérdező kommentje:
Már próbáltam. Semmilyen hatása nem volt az említetteken kívül.
2019. aug. 31. 23:21
7/7 A kérdező kommentje:
Azért vagyok ellenséges mert pár évvel ezelőtt pont így szoktattak rá a frontinra egy kórházi műtét után. Semmi értelme nem volt, viszont pokoli volt letenni. Nem ajánlgatnék senkinek ilyen xarokat. És azzal etetném meg aki ilyenre búzdít mást.
2019. aug. 31. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!