Bulizni megyek hétvégén és kicsit inni akarok, aznap ne vegyek be inkább frontint és hangulatjavítót?
Figyelt kérdés
Úgy tudom a kettő nem jó együtt. Este megyek bulizni, reggel szoktam bevenni de nem akarom kipróbálni milyen együtt.máj. 30. 12:49
1/15 anonim válasza:
Ha bulizni akarsz menni valószínű fiatal vagy. Szerintem soha ne vegyél be frontint és hangulatjavítót. Ha idősebb vagy és esetleg beteg akkor pedig bocsánat.Frontinnal semmiképp ne igyál alkoholt.
2/15 anonim válasza:
Egyszerűbb... ne igyál és akkor nyugodtabban kezelheted a hangulatingadozásokat.
Elvégre a bulinál nem kötelező elem a pia.
Gondold végig, mi ér neked többet...
3/15 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy a nyálad csorogjon a szád szélén és lassított felvételben akarod végignézni az estét akkor nyugodtan igyál rá! :D
5/15 anonim válasza:
Mármint alkoholt, túlzottan. Miért kellene berúgni a bulihoz???
6/15 anonim válasza:
Frontinra ne igyál, vagy ne vedd be! Az antidepresszáns nem zárja ki kevés alkohol fogyasztását, de jobb ha nem iszol rá. Viszont ezt nem célszerű "nem bevenni", mert folyamatosan kell szedni a megfelelő hatáshoz.
7/15 A kérdező kommentje:
Félre értették páran. Hangulatjavítót bevenném reggel, de aznap nem frontinoznék. És csak épphogy egy kicsit szeretnék inni hogy meglegyen a hangulat. Nem berúgni akarok. Nem vagyok már gyerek. De akkor aznap frontint nem veszek be. Amúgy csak egy-két pohár whiskey kólát gondoltam meginni.nem berúgni akarok csak kicsit felszabadulni a szociális fóbiából és élvezni a bulit :)
máj. 30. 17:04
8/15 A kérdező kommentje:
Kb fél évente megyek el egyszer, mert akkor van ilyen esemény.
máj. 30. 17:05
9/15 anonim válasza:
Először is frontin hatása pár óra alatt elmúlik, nemhogy fél nap alatt, semmi nem fog történni, ha este iszol. Másodszor, aki még ezt sem tudja, minek szed ilyen szereket?
10/15 A kérdező kommentje:
Nem teljesen igaz hogy elmúlik
máj. 30. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!