Néha nem jut eszembe egy tárgy vagy bármi neve amit éppen mondani akarok Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
26 éves nő vagyok, nincs betegségem semmi, annyi nagyon stresszes vagyok, 3 éve lesz lassan hogy itthon vagyok a gyermekemmel.
Néha van olyan hogy nem jut eszembe valaminek a neve
Baj lehet ez?
Mikor kell ezzel foglalkozni?
Köszönöm szépen.
2023. dec. 19. 12:40
1/4 anonim válasza:
Nyugi, mindenki így van vele. Ha aggódsz esetleg szedj valami ginkgo biloba tartalmú szert, hátha.
2/4 anonim válasza:
Ez most komoly?
Kinek nincs?
Mert előtte még nem volt?
Teljesen normális.
3/4 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy a szokásosnál jobban történik mostanában, akkor lehet pajzsmirigy gondoknak a jele (nekem is pl az agyi köd és a kommunikációs képesség romlása az első dolog, ami kijön amikor rosszabbodik az állapotom). Érdemes lehet elmenni egy vérvételre.
Kell nézetni: TSH, fT3, fT4, anti-tpo, B12, D vitamin és vas. A vitaminokat azért mondom, mert mindegyiknek a hiánya tud ilyen agyi ködöt okozni.
4/4 anonim válasza:
Mond helyette, hogy a hogyishívják, vagy a miazördög...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!