Darklord88 kérdése:
Tudnátok mondani világegyetemmel foglalkozó filmeket sorozatokat?Elég sokat láttam már szóval amiket tudtok azokat írjátok hátha kimaradt valami.Ami eszembe jut és láttam már:Igy müködik a világegyetem,kozmosz történetek a világegyetemről,
Figyelt kérdés
szélsőséges világegyetem. carl sagan sorozata, hawking filmjei,2021. márc. 26. 00:03
2/9 anonim válasza:
Dávid Gyula elöadásai nagyon jók. Nem animált film, de az ehhez tartozó fizikát, valamint elméleti fizikát magyaráz benne. Az alábbi linken az ö videóit is megtalálod.
3/9 anonim válasza:
szintén youtube: Az idö rejtelmei, utazás az univerzum peremére, Üridök
4/9 Farkas999 válasza:
Itt még lehet, hogy találsz olyat, amit nem láttál
5/9 anonim válasza:
A világűr rétegei/A világűr ezer arca (Strip the Cosmos) - az utolsó, 2020-as 4. évad éppen most futott a Sprektumon.
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Legtöbbet már láttam kivéve a világűr ezer arca 4. évadát nem de az még nincs sehol fent 🤤
2021. márc. 27. 00:59
8/9 A kérdező kommentje:
Valamint az 1999es planéta sincs sehol fent
2021. márc. 27. 01:07
9/9 anonim válasza:
Túl a Földön/Beyond Our Earth (2020) - most megy esténként a Spektrumon [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!