Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Bulizni megyek hétvégén és...

Bulizni megyek hétvégén és kicsit inni akarok, aznap ne vegyek be inkább frontint és hangulatjavítót?

Figyelt kérdés
Úgy tudom a kettő nem jó együtt. Este megyek bulizni, reggel szoktam bevenni de nem akarom kipróbálni milyen együtt.

máj. 30. 12:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

NEM! Nem tudom mennyi frontint szedsz en is szedem de MINIMUM 2 hetig miutan letetted nem veszunk magunkhoz alkoholt. Hidd el en megjartam. A frontinnak nem 5 perc a felezesi ideje, sajat tapasztalatbol mondom napi 3,5et szedek… ne jatssz a tuzzel mert ha veletlen nagy baj lesz belole es nem csak annzi hogy fel korso sor utan berugsz mint az alban szamar hanem kapsz egy f*sza alkoholmergezest akkor meg majd ulhetnek feletted a surgossegin…

A frontinra ra van irva nagy betukkel csokolom hogy a KEZELES IDOTARTAMA ALATT TILOS AZ ALKOHOL! ha te mar 3 hete minden nap folyamatosan szeded es egy nap nem veszed be attol meg ugyanugy kura alatt allsz… felejtsd el, lehwt alkohol nelkul is jol erezni magad

jún. 1. 01:16
 12/15 anonim ***** válasza:

11.

Kizárt, hogy itt 3,5 mg-ról van szó, mikor 1x veszi be naponta. 0,25 vagy 0,5 lesz az, ami óriási különbség.

jún. 1. 10:35
 13/15 anonim ***** válasza:

12. Attol meg a frontin felsokszorozza (nem duplazza nem triplazza) az alkoholt.

Tokmindegy hogy 0.25 vagy 0.5 vagy 1.0rol beszelunk akkor is TILOS.

jún. 5. 07:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Mivel az altatók és a nyugtatók az agynak ugyanazon területein hatnak, mint az alkohol, ezért nem szabad mellettük alkoholt inni. Ezt vegye mindenki figyelembe, amikor inna.
jún. 5. 08:23
 15/15 anonim ***** válasza:

14.

De nem élete végéig, ezt felejtitek el mindig hozzátenni. Addig van gond, ameddig hat, ez pedig frontinnal konkrétan 3-6 óra. Utána nem fog semmit sokszorozni.

Ez nem antidepi, ami folyamatosan 0-24-ben hat, ha valaki rendszeresen szedi.

jún. 5. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!