Fáradékonyság, merrefelé indulnál el az okok kiderítésében?
Vas hiány is szokott ilyet okozni, nekem az volt. De az is kérdés, hogy pihensz eleget? Mennyire hajtottál az elmúlt időszakban?
Pl mi annyira kivoltunk decemberben, hogy egy kis pihenés semmit nem használt. 3 hét szabiból az első héten semmivel sem voltam jobban, hiába pihentem. A 2. héten kezdtem érezni hogy jobb. Ilyen is van. Erre meg nem segít a vitamin.
Elég össze-vissza alszom. Igen a munka miatt legtöbbször.
Vashiány: eszem elég vöröshúst mert abban elég sok van.
Májat kevesebbet tudom abban a legtöbb.
Nagylabor vér vizelet széklet? Úgy kérjem a háziorvostól?
Emberek, ne diagnosztizáljunk itt ilyen kevés és ilyen elterjedt tünetről... fáradékonyság az kb. mint a fejfájás, akármitől is lehet. Szerintem a kérdező se gondolta teljesen komolyan ezt a kérdést...
Kérdező, nyilvánvalóan a háziorvosodhoz kell, hogy vezessen az első utad, nemde? Mert akármi is okozza, ő tud mindenhova beutalót adni.
9: mit is nem gondoltam komolyan, hogy fáradékonyság gyötör, vagy hogy el akarok indulni az okok kiderítésében?
Ne szívd fel magad, a kérdés valid.
Nem azt kérdeztem, hogy mitől van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!