Brutálisan fáradékony vagy. Nem segít sem a koffein, sem a pihenés, sem a pszichiáter által felírt szerek. Egyedül az alkohol segít. Nem vagyok oda az ivásért, de mikor nagyon el vagyok úszva a teendőimmel megiszom pár pohár bort. Mit tud az alkohol?
A pszichiáteremtől is meg fogom kérdezni, de ritkán járok hozzá. Egyelőre itt tudom megkérdezni. Rengeteg mindenben tudott segíteni, de a fáradékonyságra nem igazán tudott jó megoldást.
Az alkohol is csak pont a megfelelő mennyiségben segít. Kb. 2 deci bortól leszek erőteljesebb. 3 decitől már csak szarabbul leszek. Még nem mértem ki, mert csak kb. havonta fordulok az alkoholhoz amikor nagyon nincs erőm. Ezt sem kéne. A lényeg hogy nagyon el kell találni abból is a mértéket.
Fáradékonyságra nem jó, mert megviseli a mérgezés a szervezetedet.
Változatosan egészséges étkezés, vitaminok, rendszeres mozgás, tv, telefon kikapcs.
Az egyetlen, ami ez alapján az eszembe jutott, hogy valami félig-tudatosan visszatart a teendőidtől ("nem akarom megcsinálni") és ezt a visszafogást az alkohol kikapcsolja.
Vagy korábban volt egy ilyen helyzeted, és a szervezeted megtanulta (van ilyen!) hogy akkor kell dolgozni, ha van alkohol. Mikor volt a legelső, hogy nem haladtál a munkában és a bor után pedig sikerült rendesen befejezned? Amikor kitapasztaltad, hogy ez működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!