Éjjelente arra kelek, hogy valami beszúr a szívem tájékán. Lehet ez szívbetegség jele, vagy "csak" szorongás?
Figyelt kérdés
Néha egyértelműen a szívemnél érzem, máskor random helyeken a mellkasomban. Van, hogy csak tűszúrás szerű, van hogy olyan nagyot dobbanó, nyomó érzés. Ilyenkor a szívem is gyorsabban ver, ráadásul ezek után nem tudok visszaaludni, bármilyen pózban fekszem, zavaróan érzem a szívverésemet. Gondoltam, hogy hátha napközben rosszul tartom magam és a hátamból sugárzik ki a mellkasomba, de hiába jógázom, nyújtom magam, nem segít. Tapasztalotakra lennék kíváncsi, pl. mi segít ilyenkor?2022. okt. 31. 11:20
11/15 A kérdező kommentje:
Mellhártya nem hiszem, a szúrkálásoknak semmi köze a levegővételhez.
2022. nov. 1. 15:15
12/15 anonim válasza:
11. Valamilyen gyulladás akkor is
13/15 A kérdező kommentje:
Voltam teljes kardiologiai kivizsgalason. Mindent rendben talaltak, ugyhogy valoszinuleg a szorongas lesz a ludas. Erre kell megoldast talaljak es szerintem valami fizikailag megterhelobb sportot elkezdenem. Koszonom a valaszokat!
2022. nov. 15. 10:57
14/15 anonim válasza:
A sport, pláne a megterhelő sport nem gyógyítja a szorongást. Bármit inkább csinálsz, mint hogy pszichológushoz menj, mert félsz magaddal szembenézni.
15/15 A kérdező kommentje:
Abszolut nem felek, folyamatosan dolgozom magamon. Nem megerolteto sportra gondoltam, vigyaznom kell, h a mellekveset ne terheljem feleslegesen.
2022. nov. 15. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!