Covid okozta álmatlanság?
Az álmatlanság inkább poszt-covid tünet szokott lenni, és van, akinél hónapokig tart.
Oltva voltál? Ha igen, mikor, mivel? (csak személyes kíváncsiság)
Hát szerintem én még nem a poszt covidba tartozom mert a köhögés nagyon nem akar múlni.
Nem vagyok oltva :)
Ó a férjemmel 2 hétig alig aludtunk covid alatt! Olyan álmatlansággal járt, amilyet még nem élt át egyikünk se.
Én 3.5 hónapig voltam beteg. 1 hétig nem ettem csak pirítóst meg banánt baracklével. Legalább 1 hétig szinte semmit nem aludtunk, utána is csak nagyon-nagyon minimálisat.
Frankó volt, mert ott volt az 5 éves kislányunk, akinek kutya baja se volt, és állandóan játszani akart :).
Rettentően megszenvedtük. Főleg én, mert nálam elhúzódott. Nem ettünk, nem aludtunk, állandóan fájt, ment a hasunk, a férjemnek állandó hányingere volt.
Emellé jött a láz (nekem 10 napig), köhögés izomszakadásig (leszakadt az oldalsó hasizmomból egy rész egy köhögőrohamnál), fej, szem, bőrfájás...
Szóval az álmatlanság tipikus covid tünet. Csak nem reklámozzák. Sokaknak van.
Kitartás!!!
6!
Miért írod, hogy semmi köze hozzá?
Ismert tünete, velejárója az álmatlanság. Nem kell letagadni.
En sem tudok aludni napok óta. Ket hete vagyok beteg. Szerencsére nincsenek súlyos tüneteim.
Oltva vagyok.
9! Hát.. Nagyon durva volt, hidd el.. Betegen, lázasan, majd meg fúl az ember, és még álmatlan is.
Ilyen betegség nem igazán volt eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!