Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet ez az alvászavar?

Mitől lehet ez az alvászavar?

Figyelt kérdés

Elég furcsa problémám van. Egész délelőtt álmos vagyok a munkában, meg mikor hazajövök akkor is. A mélypont délután 4-5 órakkor van, ekkor ha befekszek az ágyba bármit csinálok eltudnék aludni. Ez aztán enyhül, de este 7-8ig rajtam van. Ezután pedig nem értem miért, de kimegy belőlem az álom. 9kor lefekszek és csak forgolódok. Nem értem ezt. Egész nap olyan vagyok mint a mosottsz*r, ilyenkor meg forgolódok és nem tudok aludni. Aztán valahogy

sikerül éjfél után és alszok ilyen 4-5 órákat majd kezdődik az egész előlről. Bezzeg ha délután elalszok? Akkor felekelek 8-9kor és jó ha 2-3kor sikerül újból. Mit tudok tenni? Nagyon rossz így... nem iszok kávét se energiaitalokat, nemtudom mitől lehet ez.

2021. jan. 19. 23:36
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes kivizsgáltatni. A Honvéd Kórházban van alvásdiagnosztika, ott foglalkoznak ilyennel. Beutaló kell hozzá, és pár hónappal későbbre adnak időpontot.
2021. jan. 21. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!