Munka miatti izomláz csillapítása?
Figyelt kérdés
Helló.
Tegnap voltam próbanapon egy baromi monoton és unalmas munkán. Egész nap álltam és csomagoltam. Maga az állás volt a rossz 9 órán át pár perces szünetekkel. 10 hónapja nem dolgoztam, de ez nekem nem menne napi szinten. Meg örültem mikor mondták, hogy majd telefonálnak, ha mehetek azaz viszlát. Most keltem fel, mert hajnali 4kor keltem és 5:15kor indultam aztán 17:25 körül értem haza. Most érzem a csuklóm feszül, lábaimra nem tudok ráállni, hátam is fáj. És ez egy napi munkától...Holnap tuti alszok egész nap. Maradok a 4 órás munkáknál, nem sokat ad de legalább nem töltöm az egész napomat munka miatt. Más is tapasztalt ilyet? Legalább kifiztettek, és van egy kis zsebpénzem végre-23L
2020. aug. 28. 00:35
11/15 A kérdező kommentje:
10-es jol mondja..
2020. aug. 28. 18:55
12/15 anonim válasza:
Van megoldas arra hogy ezeket a napokat mind fizikailag mind szellemileg meg tudtam csinalni. Es kavet sem ittam, mert nem birom. Megfelelő táplálékkiegészitők.. nekem ez volt a megoldás.
13/15 anonim válasza:
Ami még segíthet az a magnézium és kalcium ezek jót tesznek az ízületeknek és az izmoknak . Amúgy érdemes megnézni a neten a helyes mozgásokat. Pl: ha szalag mellett állsz és jobbra balra kell pakolni akkor nem csípővel forogsz két irányba hanem az egész testeddel. Vannak guggolásra is technikák.
14/15 anonim válasza:
Lányok, állómunkához hordjatok kompressziós harisnyát gyógyászati segédeszközök boltjából!
15/15 anonim válasza:
Vagy kempingszéket, meg nyugágyat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!