Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Túl lustának érzem magam még...

Túl lustának érzem magam még az evéshez is?

Figyelt kérdés

Mostanában azt vettem észre, hogy nehezemre esik enni valamit, legyen bármi az. Még a kedvenc ételeimet is van, hogy percekig ülök és bambulok magam elé mire erőt veszek magamon és elmegyek a konyhába mondjuk megmelegíteni egy pizzát. Pedig korábban nem volt ezzel gondom. De ma is alig ettem valamit. Több óra telt el mire nagy nehezen kivánszorogtam a konyhába és kerestem valami péksütit, hogy azért ne legyek éhes de amúgy nem ennék most sem és a rágáshoz is valamiért gyengének érzem magam. De nem csak az evéssel van ez hanem kb mindennel pl.órákig halogattam a szemét levételt pedig máskor azonnal leviszem, de most nem bírtam felkelni az ágyból szinte. Csak pihengettem de mégis. Aztán már hetek óta húzom azt, hogy felsöpörjek de egyszerűen nem megy. Túl nagy munka pedig korábban gond nélkül csináltam. 27N vagyok...

Mi bajom lehet? Lustaság lehet vagy valami más?

ma 02:48
 1/1 anonim válasza:
Üdv a depresszió világában sorstárs.
ma 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!