Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Munka miatti izomláz csillapít...

Munka miatti izomláz csillapítása?

Figyelt kérdés

Helló.

Tegnap voltam próbanapon egy baromi monoton és unalmas munkán. Egész nap álltam és csomagoltam. Maga az állás volt a rossz 9 órán át pár perces szünetekkel. 10 hónapja nem dolgoztam, de ez nekem nem menne napi szinten. Meg örültem mikor mondták, hogy majd telefonálnak, ha mehetek azaz viszlát. Most keltem fel, mert hajnali 4kor keltem és 5:15kor indultam aztán 17:25 körül értem haza. Most érzem a csuklóm feszül, lábaimra nem tudok ráállni, hátam is fáj. És ez egy napi munkától...Holnap tuti alszok egész nap. Maradok a 4 órás munkáknál, nem sokat ad de legalább nem töltöm az egész napomat munka miatt. Más is tapasztalt ilyet? Legalább kifiztettek, és van egy kis zsebpénzem végre-23L

2020. aug. 28. 00:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%

Én is így voltam, amikor a konzervgyárban 12 óráztam. Elismerésem azoknak, akik ezt csinálják napi szinten.

Pihend ki, néhány nap múlva jobb lesz.

2020. aug. 28. 00:57
 2/15 anonim ***** válasza:

Amúgy meg lehet szokni, én eladó voltam egy olyan ruhaüzletben ahol nekünk tilos volt leülni. Egész nap álltam, és nem 8 órákat hanem 10-12-t.

A talpamtól elkezdve a lábszáramon át a derekamig fájt eleinte mindenem, aztán hozzászoktam. Utána már az volt a furcsa amikor hazaértem és leültem a kanapéra.

De azért örülök hogy ott hagytam, egy régebbi dolgozó még műttette is magát a sok állás miatt kialakult ronda visszerei miatt...

2020. aug. 28. 01:08
 3/15 anonim ***** válasza:
Lóbalzsam. Csodát tesz.
2020. aug. 28. 01:08
 4/15 A kérdező kommentje:
köszii. ennyit nekem nem ért az a munka, rendesen eres lett a lábfejem vagyhogy mondjam..4-en voltak összesen ott. érthető mondjuk, valaki else jott probanapra.azazért durva hogy megtitját aleülést...szerveretnek kell egy kis pihenés, plusz amit csiinaltam azt siman lehetetvolna ülve is de nem értem miért nem sokkalegyszerubb lenne
2020. aug. 28. 01:14
 5/15 anonim ***** válasza:

Ez az! Itt is lehetett volna ülve is... a pénztárt is lehetett volna ülve kezelni, sőt egyszer alacsony polcon lévő fehérneműket kellett szín és méret szerint rendeznem, én pedig odahúztam egy felfordított ládát hogy leüljek rá és ne kelljen vagy görnyedeznem vagy guggolnom egy csomót. Erre felháborodva jött oda egy régi dolgozó, hogy mégis mi a francot képzelek hát ilyet nem lehet csinálni! Magyarul: lehetne javítani a körülményeken de inkább szenvedj! (????)

Jajj de örülök hogy elszabadultam onnan!

2020. aug. 28. 01:20
 6/15 A kérdező kommentje:
ez a magyar munka mentalitás. Inkább szenvedj minthogy kényelemben dolgoz..hihetetllen főleg olyan munkáknál ahol pár szé beszerzésével megkönnyíthetik a dolgozokat.de csinald allva mert allni kell. en is néztem hogy ulve siman csomagoltam volna max elforudlni kellet volna de az mensok. annyira jovolt hogy volt ventilator es akkor ihattam amikor akartam--
2020. aug. 28. 01:33
 7/15 anonim ***** válasza:
24%
Széket, mi? Ja. Aztán meg ha már ülsz, akár le is fekhetsz. Azért beszarás, hogy egy 23 éves lánynak izomláza legyen egy kis ácsorgástól. Mi lett volna veled a seregben, 36 órás őrség alatt? Tudom, hogy lepontoztok, de a saját egészségetekkel játszotok, ha mindenből kényelmi a szempontot keresitek.
2020. aug. 28. 14:20
 8/15 anonim ***** válasza:
64%

Nem a kényelmi szempontot hanem az értelmeset.

Amúgy meg, a világ fejlődik, sajnálom ha fáj, mert neked még az volt nekünk meg már ez van...

2020. aug. 28. 14:27
 9/15 anonim ***** válasza:
35%
Mi értelmes van abban, ha tönkreteszed magad? Az ember mozgásra, erőkifejtésre termett. Nincs egyetlen kényelmes dolog az életünkben, amiért ne kellene később aránytalanul magas árat fizetnünk. És ne sajnálj. Így volt jó, ahogy volt.
2020. aug. 28. 16:15
 10/15 anonim ***** válasza:
67%

Csakhogy itt nem mozgás volt, azzal nekem sincs semmi bajom...

Hanem egy helyben ácsorgás a pénztárban vagy görnyedezés esetleg guggolás az alacsony polcok között. Szerintem 1 órát ülve egészségesebb, mint összegörnyedve, netán guggolva. Azt a térdeim később biztos megköszönik majd!

De a kollégának is megpróbálhatod bemesélni mennyire vidám móka hogy nem ülhet le, aki a visszereit műtette a napi 12 óra ácsorgás miatt!

2020. aug. 28. 16:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!