Pánikbetegségre milyen gyógyszert fognak írni?
16 látod ezért kellene rendszeresen gyógyszert szedned mert súlyos tüneteid vannak
Ha rádjön a roham mindig figyelj a légzésedre,hogy nagy levegő ki nagy levegő be, ettől majd a roham elmúlik nagy nehezen
Én nem hiszem, hogy a phszihológus tud ezen segiteni ha már hánysz is meg hasmenésed is van
Én 7 éve vagyok pánikbeteg, nagyon súlyos tüneteket produkálok ha elkap a roham olyan mintha haldokolnék ezért szedek én is gyógyszert de csak annyit amennyit muszáj
Ezért mondtam, hogy szedd a xanaxot 3X1-et naponta, ne félj tőle majd megszokod két hét alatt az álmositó hatását és nem lesznek rohamaid
A hasmenés viszont lehet, hogy megmarad gyógyszer mellett is nekem is évek óta hasmernésem van, idegi alapról jön az is, és nem tudnak vele mit csinálni az orvosok
23 Nem nem szedtem mivel nem vagyok depressziós hanem pánikbeteg vagyok
Antidepresszánst azoknak kell szedni akik depressziósok,Xanaxot vagy Frontint meg azoknak akik pánikbetegek.Olvasd el a betegtájékoztatót
25 7 éve vagyok pánikbeteg és végigzabáltam az összes gyógyszert amit ki lehet találni a phszihiátrián a pánikbetegségre, tudom mit irok le
Nem akarom "rászoktatni" a xanaxra vagy a frontinra a lányt de más megoldás nincs, főleg ha ilyen súlyos rohamai vannak akkor muszáj gyógyszeresen kezelni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!