Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pánikbetegségre milyen gyógysz...

Pánikbetegségre milyen gyógyszert fognak írni?

Figyelt kérdés
Kezdődő pánikbetegséggel diagnosztizáltak. Egyenlőre még csak 0,25-ös xanaxot kaptam mert nem sokszor fordult elő roham. Viszont mára egyre gyakoribb és nem hat a xanax kb 2 rohamnal probalkoztam vele de nem segített. Azt mondta a doki ha nem segít menjek vissza és ír fel antidepit. Itt milyen gyógyszerek jöhetnek szóba? És ez tényleg megszünteti a rohamokat?
2020. máj. 28. 15:43
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? :-)
2020. máj. 28. 19:15
 22/37 anonim ***** válasza:

16 látod ezért kellene rendszeresen gyógyszert szedned mert súlyos tüneteid vannak

Ha rádjön a roham mindig figyelj a légzésedre,hogy nagy levegő ki nagy levegő be, ettől majd a roham elmúlik nagy nehezen

Én nem hiszem, hogy a phszihológus tud ezen segiteni ha már hánysz is meg hasmenésed is van

Én 7 éve vagyok pánikbeteg, nagyon súlyos tüneteket produkálok ha elkap a roham olyan mintha haldokolnék ezért szedek én is gyógyszert de csak annyit amennyit muszáj

Ezért mondtam, hogy szedd a xanaxot 3X1-et naponta, ne félj tőle majd megszokod két hét alatt az álmositó hatását és nem lesznek rohamaid

A hasmenés viszont lehet, hogy megmarad gyógyszer mellett is nekem is évek óta hasmernésem van, idegi alapról jön az is, és nem tudnak vele mit csinálni az orvosok

2020. máj. 29. 00:02
 23/37 A kérdező kommentje:
Utolsó de te antidepit nem szedtel soha es most nem?
2020. máj. 29. 08:17
 24/37 anonim ***** válasza:

23 Nem nem szedtem mivel nem vagyok depressziós hanem pánikbeteg vagyok

Antidepresszánst azoknak kell szedni akik depressziósok,Xanaxot vagy Frontint meg azoknak akik pánikbetegek.Olvasd el a betegtájékoztatót

2020. máj. 29. 09:12
 25/37 anonim ***** válasza:
Fuh, utolso es meg nem tudom hany ilyen ostoba valaszt irtal. Nem csak a depresszios szedhet antidepresszanst. Ne az elnevezesbol indulj ki. Ne biztasd mar basszus a kerdezot a nyugtatokra. Tisztaban vagy a nyugtato es az antidepresszans biokemiajaval? Nyugtatotol nem fog meggyogyulni, sot, egyre rosszabb lesz. Nagyon kemeny miket le nem mersz irni...
2020. máj. 29. 09:48
 26/37 anonim ***** válasza:
Sot, egy SSRI antidepresszans pontosan nagyon jol alkalmazhato szorongasra es panikbetegsegre. De nyilvan fogalmad sincs ezekrol, csak elkonyvelted, hogy ezek szrok, neked jo a nyugtato. Ennyi erovel lehetne alkoholista is a kerdezo, korulbelul ugyanazt okozza hosszutavon, mint a Xanax vagy a Frontin.
2020. máj. 29. 09:49
 27/37 anonim ***** válasza:

25 7 éve vagyok pánikbeteg és végigzabáltam az összes gyógyszert amit ki lehet találni a phszihiátrián a pánikbetegségre, tudom mit irok le

Nem akarom "rászoktatni" a xanaxra vagy a frontinra a lányt de más megoldás nincs, főleg ha ilyen súlyos rohamai vannak akkor muszáj gyógyszeresen kezelni

2020. máj. 29. 09:53
 28/37 anonim ***** válasza:
Azt irtad az elobb, hogy nem szedtel antidepresszanst.
2020. máj. 29. 10:07
 29/37 anonim ***** válasza:
28 Nem szedtem ugyanis négy phszihiáter kezelt eddig a 7 év alatt egyik sem irt fel antidepresszánst
2020. máj. 29. 10:33
 30/37 anonim ***** válasza:
Ott a baj, hogy nem kaptal antidepresszanst, csak a Xanaxot nyomtad.
2020. máj. 29. 11:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!