Pánikbetegségre milyen gyógyszert fognak írni?
Első vagyok és igen, már a kibeszélés is sokat segít. De vannak a kibeszélős terápiákon túl sokkal hatékonyabb módszerek, technikák is.
Sajnos a terapeuták nem olcsók és még az sem biztos, hogy rögtön elsőre az "emberedre" akadsz. De egyszer muszáj - vagy inkább fontos - lenne. Jobb, mint életed végéig a következő rohamtól rettegni.
Hány éves vagy? És hol laksz?
10.
Érdekes, a gyógyszer mellett ugyan úgy rosszul voltam, csak bealudtam órán, buszon, otthon.
Abbahagytam,és felfogtam bizonyos dolgokat emberi aggyal, és képes lettem kezelni a rosszulléteket. Ennyi :)
13 akkor te nem voltál igazi pánikbeteg mert aki pánikbeteg az bizony nagyon durva rosszulléteket produkál
Ezért kell szedni a Frontint vagy Xanaxot
Meg lehet szokni mind a kettőt, én például egyszer sem aludtam el tőle
Csak az elején álmosit, pár hét és megszokod
3-as vagyok.
Akkor sincs jo hatassal az agyra. En minden nap beveszek egy 0,25ot masfel eve elalvas elott az antidepi melle. Eszrevettem mar ennyitol is, hogy sokat romlott a rovidtavu memoriam. Ha nem szeretnel antidepit szedni, probalj ki mas modszereket. Magnezium, B vitamin, esetleg Brandenburg Neuro, citromfu tea es rendszeres intenziv testmozgas. Nagyon jo ra a futas, de en azt vettem eszre, ha jol kisirom magamat, akkor vagy 2 napig a rosszulletnek nyoma sincs. A kibeszeles is tud hatekony lenni, nalam nem valt be. Az antidepi felgyorsitja a folyamatot, gyorsabban meggyogyulsz. Antidepi nelkul is ugyanezt el lehet erni, csak joval lassabban es akar kudarcokkal megspekelve. Nekem masfel ev utan nem hat mar az antidepi, mindennaposak a szorongasaim. Probalom figyelmen kivul hagyni, hisz ez csak egy erzes, olyan, mint az ehseg, vagy az izomlaz. Ha hozzaszoksz, rajossz, hogy amugy nem kell tole felni, illetve arra, hogy te iranyitod, akkor el fog mulni. Igy "szembemenni" vele a legnehezebb, de tenyleg mukszik, nekem az aprocska rosszulleteket sikerult mar ezzel elcsititani.
Háromféle megoldás van, egy kicsit függ a probléma súlyosságától is.
1. Elmegy pszichológushoz - terápiába - és meggyógyul, gyógyszer segítsége nélkül.
2. Úgy dönt, hogy gyógyszerrel oldja meg magát a problémát.
3. Átmenetileg - segítségképpen - szedi a gyógyszert és ezzel párhuzamosan terápiába kezd. Amikor már tudja, abbahagyja a gyógyszert, és később majdan a terápiát is.
Kérdező, megváltoztatni nem fogja tudni a múltadat. De sokszor segít az is, ha már beszélni mersz róla.
Bizonyított tény, hogy a trauma gyakran azért nem feldolgozható, mert nincs, akinek a környezetedben el mernéd mondani. Pl. mert attól félsz, hogy senki nem fogja elhinni neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!