Iszonyatos vállfájdalom, milyen orvoshoz menjek?
1 hete kezdődött-nem húztam meg, nem érte semmilyen sérülés a jobb vállamat. Arra keltem, hogy alig tudom oldalra felemelni a jobb karomat. Tanár vagyok, jobbkezes, minden nap írok a táblára tehát ez szívás. Annyira fájt már hétfőn, hogy amíg írtam a táblára a másik karommal tartani kellett. Este is sugárzott a fájdalom. Bevettem egy algopyrint, és azóta enyhült egész sokat, már nem is zavart a napi tevékenységekben, egészen máig. Ma megint arra keltem, hogy megpusztulok úgy fáj. Próbáltam kitapogatni, és érzem, hogy van egy pont, ahol nagyon fáj ha megnyomom. Nem a csont, és nem olyan, mint mikor meghúzom valamimet. Szerintem be van gyulladva.
Milyen orvost érdemes megkeresnem? Sosem volt még ilyen jellegű problémám. :( Illetve mivel lehet enyhíteni a fájdalmat? Próbáltam masszírozni, de attól rosszabb lett, mivel ugye nem vagyok gyógymasszőr, így ezt inkább már nem merem tesztelni. :)
Szerintem jól gondolod, hogy be van gyulladva, nekem is volt hasonló a vállamban, addig nem tudtam felemelni a karom, hogy fogat mossak.
Reumatológia vagy sebészet, szerintem inkább reumatológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!