Pánikbetegségre milyen gyógyszert fognak írni?
Antidepresszáns sokféle van. Nem tudjuk, mit fognak felírni
A gyógyszer csökkenteni fogja max. a rohamokat, a végleges megoldás az lenne, ha elmennél terápiába és kibogoznátok a rohamok gyökérproblémáját.
Kevés a Xanax
3X05mg lenne az ideális mennyiség
Próbáld meg a nagyobb dózist
Ne szedjél semmilyen antidepresszánst, először emeltesd meg a xanaxot 3x05mg-ra naponta
Ha az nem válik be akkor utána jöhet az antidepresszáns
A phszihiátrián sokszor hülyeségeket irnak fel pedig aztán ott képzett (fő)orvosok vannak állittólag
Kezdődőre Xanaxot? Jólvan, akkor pár hónap múlva majd Morfiumot ír fel, vagy mi?
Őszintén szólva először egy pszichológus segítségét kértem volna, megpróbáltam volna megszűntetni a forrást tüneti kezelés helyett, de persze abban nincs pénz ugye...
Én nem vagyok orvos de gyógyszer nélkül képes vagyok kezelni a rosszulléteket és sikeresen csökkentettem a számukat is. Ha gondolod, írj és beszélhetünk róla.
Ne félj majd megszokod a xanaxot csak az elején álmosit
Azért jöttek elő a rohamaid is mert nem szedsz elegendő nyugtatót
Próbáld meg akkor 3X0,25-el ha a 0,5-öst soknak találod (a 0,5mg-az ajánlott mennyiség)
7 éve vagyok pánikbeteg végigzongoráztam már az összes phszihiátriai nyugtatót úgyhogy bizz bennem
6. 8. Vagyok.
Nem értem én ezt, miért kell egyből gyógyszer, ráadásul Xanax? A Frontint se tudtam megszokni soha, abba is hagytam.
9 rosszul tetted, hogy abbahagytad
A Frontin pontosan pánikroham ellen van kitalálva benne van a betegtájékoztatójában is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!